3-bergentocht

  • Startdatum 18/09/18 00:01
  • Einddatum 21/09/18 23:59

Na twee succesvolle 3-daagse tochten door de mooie natuur van het Heuvelland en omgeving wilt het enthousiast team vrijwilligers uit de regio Ieper en de Westhoek  met heel veel plezier een 3de editie van de aangename 3-bergentocht organiseren.

De vertrekbasis is de gezellige B&B “Het Neerhof” gelegen in Westouter.
Kom mee genieten van de West-Vlaamse gezelligheid en de deugddoende contacten tussen lotgenoten in een mooie omgeving. We maken dagelijks een wandeling van een 15 km in een heuvelachtig landschap op land- en bosweggetjes.

Inschrijven

Er kunnen 30 personen met MS deelnemen, dus snel inschrijven is de boodschap! De mensen die voor de eerste keer deel nemen krijgen voorrang en de datum van inschrijving telt. Inschrijven kan tot 20 mei 2018.

Deelnameprijs is 120 euro (voor logement, alle maaltijden en dranken, verzekering en professionele begeleiding). Na bevestiging van inschrijving kan je dit bedrag storten op rekeningnummer BE14 7380 3890 3183 van MS-Liga Vlaanderen DRIEBERGENTOCHT met in de mededeling je naam en 3-bergentocht.

We hopen jullie te mogen verwelkomen!

Info en contact

Download hier de volledige uitnodiging.

Vragen of interesse? Aarzel niet om contact op te nemen met Katrien Tytgat, Projectcoördinator MS-Liga Vlaanderen - 0477 42 54 29 - project.coordinator@ms-vlaanderen.be.

naar het activiteitenoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.