Jongerenwerking 2de bijeenkomst: eet- en filmavond

  • Startdatum 31/03/18 17:30
  • Einddatum 31/03/18 23:59

Beste lotgenoot

Op zaterdagavond 31 maart 2018 nodigt de MS-Liga Vlaanderen Jongerenwerking jullie van harte uit in Restaurant Hollyworld om 17u30 te Leuven.

Daar zullen wij het glas heffen op het nieuwe jaar en samen dineren. Aanéénsluitend gaan wij ook de Belgische film Patser, waarin Matteo Simoni de hoofdrol speelt, kijken in de aanpalende cinemazalen van de Kinepolis. Uiteraard hebben we er terug voor gekozen om ook partners, mantelzorger, kinderen, broers en zussen van onze jongeren mee uit te nodigen.

Door flinke inspanningen van verschillende acties en de MS-liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking kunnen wij de jongeren met MS zowel het eten als het cinematicket aan de helft van de prijs aanbieden. De drank dient zelf betaald te worden.

Hollyworld en Kinepolis bevinden zich op 250m van het Station van Leuven en beschikken over een eigen parking. Ook parking De Bond bevindt zich op 250m van de Kinepolis. Hollyworld is rolstoeltoegankelijk en ook vanuit de groep Kinepolis werd ons beloofd dat een rolstoelvriendelijke zaal wordt toegewezen indien dit nodig is.

Kostprijs:
PmMS:                 

  • 19,25euro(13,75euro eten + 5,50euro cinematicket) + drank zelf te betalen
  • op vertoon van een mindervalidekaart: 1euro korting bij Kinepolis
  • op vertoon van een studentenkaart (-18j) : 4euro korting bij Kinepolis

Familie en/of mantelzorger: 

  • 38,50euro (27,50euro eten + 11euro cinematicket) + drank


Afspraak:
Zaterdagavond 31 maart 2018, om 17u30 stipt.
Hollyworld Leuven
Bondgenotenlaan 145
3000Leuven

Om alles in goede banen te leiden en op tijd te reserveren, vragen wij u vriendelijk om in te schrijven via https://goo.gl/forms/EWohjQ5UWi1Eqwsj2 voor zondag 18 maart. 
Bij eventuele nood aan een rolstoelvriendelijke plaats of andere vragen, gelieve contact op te nemen via jongerenwerking@MS-vlaanderen.be

Hopelijk tot dan!
‘Alone we are strong, together we are stronger!’

naar het activiteitenoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.