Jongerenwerking: Bowling + etentje

  • Startdatum 14/07/18 17:30
  • Einddatum 14/07/18 23:59

Op zaterdagavond 14 juli 2018 nodigt de Jongerenwerking alle jongeren (-35 jaar) met MS van harte uit in Bowl Inn om 17u30 in het West-Vlaamse Brugge. De Bowl Inn is rolstoelvriendelijk ingericht. Daar zullen we gezellig bijpraten, enkele spelletjes bowlen en (gezellig) lekker eten.

Door wederom flinke inspanningen van verschillende acties en MS-liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking kunnen wij de jongeren met MS zowel het eten, drinken als het bowlen aan de helft van de prijs aanbieden. Ook mag iedere jongere met MS zich laten vergezellen door maximum twee personen. Dit mogen partner, broers, zussen, vrienden, ... zijn.

Afspraakplaats:
Zaterdagavond 14 juli 2018, om 17u30 stipt.
Bowl Inn

 Koning Leopold III-laan 68
8200 Brugge

Praktische info:
Er is parking, met enkele voorbehouden plaatsen voor personen met een handicap, voorzien voor de Bowl Inn, net naast het Jan Breydelstadium, Koning Leopold III-laan 68 te Brugge. Kom je met het openbaar vervoer, neem de bus 25 Centrum - Station - St.Michiels - St.Andries en stap af.

Verdere informatie over de eetformules vind je hier.

Kostprijs:
Jongere met MS: 19,50 euro (2 spelletjes bowlen, eten en drank) 
Familie en/ of vrienden: 39 euro (2 spelletjes bowlen, eten en drank)

Inschrijven:
Om alles in goede banen te leiden en op tijd te reserveren, vragen wij je vriendelijk om in te schrijven voor woensdag 20 juni via onderstaande de inschrijflink.

De inschrijving is pas geldig na het storten van het bedrag, van zowel de jongere met MS als max 2 personen die de jongere begeleiden, op rekeningnummer BE87 7340 4421 1494  voor maandag 25 juni met de vermelding 'Naam, Voornaam (jongere met MS) + bowling'.

Bij eventuele nood aan een rolstoelvriendelijke plaats of andere vragen, gelieve contact op te nemen met de Jongerenwerking (jongerenwerking@ms-vlaanderen.be).

Hopelijk tot dan!
‘Alone we are strong, together we are stronger!’

 

 

naar het activiteitenoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.