Kerst met Dana Winner

  • Startdatum 26/12/17 20:00
  • Einddatum 26/12/17 23:59

Dana Winner kan ontegensprekelijk omschreven worden als één van de grootste Belgische zangeressen ooit. Haar talent staat buiten kijf en haar gouden hart heeft ze in het verleden al meermaals getoond. Dana staat steeds klaar om haar steentje bij te dragen voor “het goede doel” en dat doet ze ook deze kerstperiode! KERST MET DANA WINNER zijn twee sublieme kerstconcerten tvv MS-Liga Vlaanderen, van de “beste zangeres van Vlaanderen”, volgens zovele fans maar ook en vooral volgens Radio 2.

KERST MET DANA WINNER kan jij bijwonen in twee schitterende lokaties. Op zaterdag 23 december staat de unieke liveshow in het sfeerrijke theater De Spil in Roeselare en tweede kerstdag 26 december is er de apotheose van de hele actie, in Kursaal Oostende, met Dana Winner, haar voor de gelegenheid uitgebreide live band én het team van MS-Liga Vlaanderen.

Dana Winner is steeds een geëngageerd persoon geweest… “Vaak krijg ik de vraag om mijn schouders onder een project voor het goede doel te zetten en telkens krijg ik de krop in de keel. Toen MS-Liga Vlaanderen me contacteerde was het niet anders. Vaak zonder enig voorteken worden mensen van de ene op de andere dag geconfronteerd met een aandoening van het centraal zenuwstelsel, die het hele lichaam teistert en waar je machteloos tegenover staat. Als ik mijn steentje kan bijdragen met stem en liedjes en er kan geld ingezameld worden om het leven van zovele mensen draaglijk(er) te maken, dan doe ik dat met hart en ziel!” aldus Dana.

Alle info is terug te vinden op de website van Dana en de website van MS-Liga Vlaanderen. Dana schitterde in “Liefde Voor Muziek” en haar album “Puur” ging meer dan 25.000 keer over de toonbank. Haar nieuwste singel is een parel en de recente CD heeft alles om op het gouden & platinum elan verder te gaan.

Dana maakt de laatste jaren ook furore met haar kerstconcerten. Uitverkochte zalen in Vlaanderen, Nederland, Zuid-Afrika en zodoende de hoogste tijd voor twee exclusieve kerstshows tvv MS-Liga Vlaanderen.

De populaire radiozender VBRO brengt in de aanloop naar het concert unieke sfeerverslagen op de radio en de dag zelf is ook presentator/zanger Rudy Meyns van de partij. Om alle luisteraars maar vooral ook bezoekers in een juiste stemming te brengen tijdens de mooiste tijd van het jaar, kerstmis!

Tickets en info

Kerst met Dana Winner vindt ook nog plaats op 23 december in De Spil Roeselare.

naar het activiteitenoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.