Wandeling in Lichtervelde

  • Startdatum 20/08/18 14:00
  • Einddatum 20/08/18 18:00

In augustus gaan we een stukje mooie natuur rond Lichtervelde verkennen. We spreken er af om samen de Heihoekwandelroute te doen, een wandeling van 8,5 kilometer over verharde en onverharde wegen.

Waar en wanneer?

Maandag 20 augustus 2018 om 14u00
We verwachten jullie vanaf 13u45 op de parkeerweide rechtover de ingang van zuivelboerderij de Bossneppe (Kortrijkstraat 16 - 8810 Lichtervelde).

Na de wandeling kunnen we ook nu genieten van een drankje dat we krijgen van de MS-Liga.  Wie dat wenst kan natuurlijk ook een heerlijk ambachtelijk ijsje kopen in het ijssalon van de Bossneppe.

Contact

In principe gaan al onze wandelingen door maar toch vinden we het belangrijk om jullie te kunnen verwittigen indien een wandeling door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan.  Stuur daarom een smsje naar 0476 33 49 91 met je naam als je van plan bent om te komen.

Ben je onderweg en ben je iets te laat of vind je ons niet dan kan je ons contacteren op : 0476 33 49 91 (enkel bereikbaar op de dag van de wandeling).

Heb je nog vragen of wil je de uitnodiging rechtstreeks van ons krijgen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op : meethewalkietalkies@gmail.com   
of ga naar onze Facebookgroep Meet the walkie talkieS        

Vriendelijke groetjes,  Annick en Kathleen

Download hier de uitnodiging in PDF.

naar het activiteitenoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.