Zeildag Nieuwpoort

  • Startdatum 25/06/17 10:00
  • Einddatum 25/06/17 17:00

Tijdens deze zeildag op 25 juni kunnen 5 personen met MS, die lid zijn van de MS-Liga Vlaanderen vzw, leren zeilen op de Noordzee en tegelijkertijd kennismaken met lotgenoten.
Zij worden vergezeld door een ervaren kapitein van 'Zachte Kracht vzw'.


'Zachte Kracht vzw' is een vereniging van onbezoldigde vrijwilligers die hun passie voor de zeilsport combineren met een sociale missie. Vanuit Nieuwpoort bieden ze, voornamelijk op vraag van voorzieningen actief in de Bijzondere Jeugdzorg, zeiltochten aan. Het enthousiasme van 'Sailor for MS' Ruben Donné zorgde ervoor dat 'Zachte Kracht vzw' in 2016 een speciaal project voor jonge personen met MS organiseerde. Deze samenwerking verliep heel vlot en aangenaam, de reacties van de jonge mensen met MS waren meer dan positief! Reden te meer om dit  project verder te zetten.

Kostprijs
Personen met MS die lid zijn van de MS-Liga Vlaanderen vzw betalen slechts 15 € voor een dag zeilplezier. De zeilschool zorgt voor aangepaste kledij. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor lunch en drank.

Overige zeildagen:
28 mei, 11 juni, 17 september (telkens voor max. 5 personen)

Grijp je kans!
Grijp je kans om zo'n unieke dag te beleven: schrijf snel in, het aantal plaatsen is immers beperkt. 
Inschrijven kan via Katrien Tytgat, projectcoördinator MS-Liga Vlaanderen vzw, project.coordinator@ms-vlaanderen.be. Gelieve steeds je volledige naam, alsook de datum naar keuze te vermelden.
Mocht je nog vragen hebben, bel gerust 0477 42 54 29

naar het activiteitenoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.