Dragon

Met spraaktechnologie kan u uw computer besturen en mails en teksten schrijven enkel door uw stem te gebruiken. De technologie kan ook teksten voorlezen.

Goed nieuws! Onze nauwe samenwerking met de Parkinsonliga heeft ervoor gezorgd dat PmMS dezelfde korting krijgen bij het bestellen van spraaktechnologie van de firma Nuance als leden van de Parkinsonliga kunnen bekomen. Indien u lid bent van de MS-Liga krijgt u maar liefst 40% korting bij de aankoop van de spraaktechnologiesoftware Dragon 12 Home (Nederlands; oorspronkelijk € 100) en Dragon 12 premium (Nederlands, Frans, Engels, Duits; oorspronkelijk € 150) + verzendingskosten. 

Hoe bestelt u deze spraaktechnologie met 40% korting?

  • Stap één

Om van deze korting te genieten dient u het lidgeld van de MS-Liga betaald te hebben. Of u het lidgeld betaalde, wordt achteraf gecontroleerd, daarom is het belangrijk dat u dezelfde gegevens gebruikt (naam, adres) bij de bestelling in stap twee.

  • Stap twee

Controleer of de computer waarop u deze technologie willen plaatsen voldoet aan de minimumvereisten van deze software (de software werkt bijvoorbeeld niet op Mac), meer informatie hierover vindt u op de bestelpagina van Nuance Dragon.
Maak uw keuze tussen de twee verschillende versies, uw bestelling wordt dan bij u thuis bezorgd.
Op de bestelpagina dient u nog het land van verzending te wijzigen van Nederland naar België. Kijk ook de bestelde aantallen na, door meerdere malen na elkaar op de site te klikken kunnen de aantallen cumuleren.

Opgelet: deze bestelling gebeurt rechtstreeks bij de firma Nuance, die 40% korting zal toekennen. Evenwel is dit een aankoop tussen u en de firma, de MS-Liga is geen partij bij deze aankoop en u dient eventuele vragen rechtstreeks aan de helpdesk van de firma Nuance te stellen. Hetzelfde geldt voor uw rechten inzake verkoop op afstand. Wij staan garant voor de aankoopprocedure en de korting, maar kunnen de installatie en het gebruik van deze technologie niet voor u opvolgen. Eventuele vragen kan u zowel voordien als nadien aan de firma richten. Desalniettemin hebben wij het programma uitvoerig getest voor u en bij juiste installatie en de nodige tijd om het programma aan uw stem te laten wennen, werkt het naar onze mening vrij goed. Uiteraard, net zoals bij andere programma's geldt: hoe performanter uw computer, hoe beter het werkt.

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.