Bevraging: levenskwaliteit en kosten van patiënten met MS

Geschreven in de categorie Vlaanderen

In het kader van een masterproef aan de Universiteit van Gent wordt een onderzoek  uitgevoerd in verband met de levenskwaliteit en kosten van patiënten met MS. 

In dit onderzoek worden gegevens verzameld, geanalyseerd en verwerkt om zo een beeld te krijgen van de levenskwaliteit en de kosten van patiënten met multiple sclerose. Er wordt specifiek de nadruk gelegd op de niet-terugvorderbare kosten binnen de medische kosten. 

Voor het welslagen van de studie is het belangrijk zo veel mogelijk gegevens te verzamelen en te verwerken.
Daarom vragen wij uw hulp. 

De bevraging vindt u hier terug:

https://uhasselteconomics.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bQw9HQR9s2arRrv

Het invullen van de vragenlijst kan tot uiterlijk 30 april en neemt ongeveer een halfuurtje in beslag. Indien u deelneemt, vragen wij u zo volledig mogelijk te zijn in uw antwoorden ten einde de kwaliteit van het onderzoek te verhogen.

In overeenstemming met de Belgische wet van 8 december 1992 en de wet van 22 augustus 2002, zullen uw gegevens op strikt vertrouwelijke wijze behandeld worden en enkel door de onderzoekers ingekeken en verwerkt worden. 

Mocht u nog vragen hebben over dit onderzoek of mochten bepaalde zaken onduidelijk zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met de behandelende arts, met Prof. Dr. Dominique Vandijck (opdrachtgever) of studente Céline Bernard (0485/46 01 11 of Celine.Bernard@UGent.be)

Hartelijk dank bij voorbaat!

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook