Dag van het Eetbare landschap in Bokrijk

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Op 16 september organiseert Bokrijk voor de 20ste keer de Dag van het Eetbare landschap. Op dit jaarlijks evenement staan eetbare producten, voortgebracht door de natuur, centraal. Bezoekers beleven aan de hand van proeverijen en demonstraties hoe echte vakmensen met veel passie ambachtelijke producten maken.

Tijdens deze editie is de MS-Liga door de Limburgse bakkersbond gekozen. Wat ons betreft is het een triple win: multiple sclerose wordt in de kijker gezet, de Liga krijgt financieel een duwtje in de rug én we kunnen proeven van het beste wat de natuur te bieden heeft.

De heerlijke taarten en ovenverse broden, die ze ter plaatse bakken, worden te koop aangeboden tegen een vrijwillige bijdrage. Aangezien dit evenement jaarlijks op een mooi bezoekersaantal kan rekenen, hopen wij van harte dat veel mensen overstag gaan voor al dat lekkers en zo onze liga steunen. Bovendien zal de MS-Liga Limburg op 5 locaties op het domein vertegenwoordigd zijn door vrijwilligers en met behulp van vlaggen, banners en folders de bezoekers warm onthalen.

Naast al dit lekkers maken we eveneens van de gelegenheid gebruik om mensen te sensibiliseren met betrekking tot MS. Daarom wil ik graag een warme oproep plaatsen om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn. Maak er een leuke daguitstap van samen met familie, vrienden en lotgenoten en kom genieten van al het lekkers dat onze bronsgroene provincie te bieden heeft!

Praktische info

Wat betreft prijzen en korting: bezoekers met een beperking krijgen toegang tot het Openluchtmuseum met een kortingstarief. Begeleiders van bezoekers met een beperking krijgen gratis toegang tot het museum. Bij een niet-zichtbare beperking wordt er een bewijs gevraagd, voor een zichtbare beperking is dit niet nodig. Ook wordt er gratis parking voorzien met voorbehouden parkeerplaatsen op beide parkings. Vergeet zeker niet je blauwe kaart of de European Disability Card aan de voorruit te plaatsen. Rolstoelen worden gratis ter beschikking gesteld aan de kassa’s en/of kan je gratis reserveren op 011/265 315.

Meer info

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op https://www.bokrijk.be/nl. Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar Liesbeth Erens, penningmeester van MS-Liga Limburg (vercauteren.erens@telenet.be).

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook