Enquête Next Exit

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Wat/wat is Next Exit?

Wij zijn een groep studenten die dit jaar deelnemen aan het Honours Degree van Hogeschool Vives. Hierin worden we als groep uitgedaagd om een antwoord te bieden op een maatschappelijk vraagstuk. Dit jaar gaat het Honours Degree over de toekomst van het reizen in 2030.


Wij zijn vertrokken uit het idee dat reizen niet voor iedereen altijd even gemakkelijk is. Tijdsgebrek, gebrek aan financiële middelen, moeilijk bereikbare locaties, maar ook gezondheidsproblemen kunnen er voor zorgen dat mensen in mindere mate op reis kunnen gaan. Ons antwoord op dit probleem is de Experience Room. Het is een futuristisch, maar realistisch concept. De Experience Room is een ruimte die mensen de kans biedt om unieke locaties levensecht te ervaren. We willen reizen die niet meer mogelijk zijn in de toekomst, te duur zijn of fysiek niet mogelijk zijn toch mogelijk maken met de Experience Room.

Om ons idee kracht bij te zetten zijn we op zoek naar cijfermateriaal. Hiervoor hebben we een korte enquête opgesteld. Het is de bedoeling om alle doelgroepen binnen ons project te bevragen. Dus ook mensen die misschien omwille van een aandoening niet of minder op reis kunnen gaan.

Enquête

Je kan de studenten helpen door een korte enquête in te vullen.

De resultaten van het onderzoek worden eind december verwerkt. We zijn benieuwd!

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook