Inschrijfformulier MS-Award

Geschreven in de categorie Vlaanderen

‘Werken’ betekent veel meer dan verwerven van een inkomen. Het al of niet kunnen blijven werken betekent zeer veel voor personen met MS en hun naasten. Naast het financiële aspect, zijn er de gevoelens van‘meetellen’, waardering, fierheid over realisaties, collegialiteit en vriendschap…

Personen met MS kunnen dankzij de hedendaagse medicatie, maar ook een aangepaste begeleiding, een zinvol en actief leven leiden, ook op professioneel gebied. Een van de voorwaarden is echter dat werkgevers bereid zijn om hun werknemers met MS ook alle kansen te bieden. Soms moeten werkgevers ook inspanningen leveren om bijvoorbeeld het werkregime aan te passen of enkele aanpassingen op de werkplaats te laten uitvoeren. Het is een wisselwerking tussen werknemer en werkgever, tussen wat kan en wat niet (meer) kan, inzet en waardering.

De Nationale Belgische MS-Liga vzw, de MS-Liga Vlaanderen vzw en de Ligue Belge de la Sclérose en Plaques Communauté Française asbl willen bedrijven die zich inzetten om personen met MS aan het werk te houden of te zetten op een mooie manier in de kijker zetten. Dit namelijk door de MS-Award uit te reiken aan bedrijven die genomineerd werden door de persoon met MS die er werkt.

Wil jij als persoon met MS je begripvolle werkgever in de bloemetjes zetten, reageer snel op deze oproep. Dien voor 30 juni 2017 het aanvraagdocument in.

Heb je vragen, dan kan je terecht op secretariaat@ms-vlaanderen.be of project.coordinator@ms-vlaanderen.be

Naar het nieuwsoverzicht

Steun online

U kan de MS-Liga Vlaanderen o. a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Steun ons

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook