Meer aandacht voor MS!

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Graag delen wij met jullie dit filmpje van RTV: http://www.rtv.be/artikels/hopelijk-komt-er-ooit-medicijn-tegen-ms-a43746.

Meer dan jammer dat de journalist nog maar eens een van de grote misverstanden, nl. dat MS een spierziekte is, bevestigt.

MAAR

Mooi hoe in dit filmpje de persoon met MS aan het woord is en zelf wél 1 van de grote misverstanden uit de wereld tracht te helpen... MS is inderdaad geen spierziekte, maar een neurologische aandoening van het centraal zenuwstelsel…

Mooi ook hoe de verschillende actoren rondom de patiënt, incl. de maatschappelijk werkers van de MS-Liga Vlaanderen, in het kader van de Multidisciplinaire Raadpleging (MDR), aan bod komen. Samen zorgen zij immers voor een optimale en zeer waardevolle ondersteuning van de patiënt, dat weten we al langer.

Mooi hoe de vrijwilligers van de provinciale werking in Antwerpen in beeld komen en de link tussen de professionals en vrijwilligers, samen voor hetzelfde doel! De chocoladeverkoop draait nog steeds op volle toeren, een dikke pluim voor de verkopers!

En tenslotte, mooi hoe Paul Vanlimbergen, diensthoofd Sociale Dienst MS-Liga Vlaanderen het filmpje mag afsluiten: meer aandacht voor MS graag!

 

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook