Mont Ventoux: ga met ons mee!

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Verleg je grenzen en bewandel samen met andere personen met MS, met Comopsair (de Belgische Luchtmacht), de Nationale Belgische MS-Liga en beide gemeenschapsliga's de Mont-Ventoux!

We vertrekken op 28 september en keren 's avonds op 1 oktober huiswaarts.
Deelnemers met MS worden begeleid door het enthousiaste team van de Luchtmacht en enkele professionelen (kine, verpleegkundigen en een neuroloog). Een goede voorbereiding is heel belangrijk.

Mensen met MS die interesse hebben om mee te gaan op deze avontuurlijke tocht worden vriendelijk uitgenodigd op de inlichtingsavond die doorgaat op 23 mei om 19.00 uur in het Eurovolleycenter in Vilvoorde (uur nog te bepalen).

Alle ingeschreven stappers worden vervolgens uitgenodigd voor een briefing op woensdag 30 augustus, eveneens in het Eurovolleycenter in Vilvoorde (uur nog te bepalen).

Op zondag 3 september organiseren we een verplichte inloopwandeling voor alle deelnemers (locatie en uur worden nog vastgelegd).

Deelnameprijs: € 120/persoon
Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 27 personen met MS. Mensen die voor de eerste keer deelnemen krijgen voorrang. Bovendien telt de datum van inschrijving.

Inschrijven kan tot uiterlijk 30 mei.

Vragen of interesse? Aarzel niet contact op te nemen met

Katrien Tytgat
projectcoördinator MS-Liga Vlaanderen
GSM 0477 42 54 29
project.coordinator@ms-vlaanderen.be 

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook