Music for Life op volle toeren

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Nog 34 dagen en De Warmste Week knalt weer uit de startblokken. Music For Life van Studio Brussel is met recht en reden een begrip geworden in Vlaanderen. Winterpracht, koude neuzen, warme chocolademelk, …, de kerstperiode is niet meer ‘af’ zonder het bijzonder warme, winterse deken van solidariteit.

En het moet gezegd worden. Jullie tonen niet alleen jullie grote hart, maar ook creativiteit en spitsvondigheid. We hebben al een hele lijst met prachtige initiatieven ontvangen. Het voorlopige overzicht kan je alvast bekijken in de kalender van de actiesite. Maar uiteraard vullen wij nog heel graag aan.

logo mflSta jij er nog niet tussen? Vergeet niet om naast je registratie bij Music For Life ook ons te tippen over je actie. Begint het bij jou ook te kriebelen? Doe mee met een van de acties, of zet er zelf nog eentje op poten. Hoe meer acties, hoe meer vreugd, …, en hoe meer centjes voor de ondersteuning van personen met MS.

De eerste activiteiten hebben we intussen al achter de kiezen. Zo werd er bijvoorbeeld al gefietst en gewandeld met asielhonden, gedanst, gekwist en gebakken. En dan zijn er nog de acties die al maanden aan de gang zijn en waarvan de grote ontknoping nog moet komen. Mooi! Wij kijken er mee naar uit.

Alvast super bedankt voor jullie inzet en veel plezier en succes met de voorbereidingen.

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook