Tentoonstelling 1000 gezichten

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Het project 1000 gezichten van MS krijgt meer en meer vorm. Dankzij de financiële steun van Roche konden we een professionele fotograaf onder de arm nemen en hem in contact brengen met 12 fantastische personen met MS. Door hun medewerking en openhartigheid kwam een heel pure en eerlijke
blik op MS tot stand.

Woord en beeld worden bijeengebracht op een unieke tentoonstelling in Brussel van donderdag 20 tot en met zondag 23 september 2018! De officiële opening zal  plaatsvinden op woensdagavond 19 september in Tour & Taxis in Brussel van 19u tot 21u.

In de centrale gang van deze prachtige historische ruime locatie, waar dagelijks heel wat bezoekers binnenlopen, zullen foto's en verhalen te bezichtigen zijn en kunnen  bezoekers kennis maken met de 1000 gezichten van MS.

Praktische info voor de bezoekers

  • Tour & Taxis (Koninklijk Pakhuis) is gelegen aan de Havenlaan 86c te 1000 Brussel. Aan de ingang is een ondergrondse parking.
  • Het gebouw is ook bereikbaar met openbaar vervoer, want Tour & Taxis is dicht bij het Noordstation gelegen. Van bij de grote trappen aan het Noordstation (uitgang S Bolivartplein) waar je buiten komt aan de linkerzijde stoppen de Tour&Taxis bussen en busjes. Je kunt gratis opstappen.
  • Meer info op www.tour-taxis.com
  • De tentoonstelling is van donderdag tot zondag gratis te bezichtigen.

Meer informatie

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook