Tienerweekend

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Tienerweekend


We willen onze jonge mantelzorgers zeker niet vergeten. Tijdens de jaarlijkse weekends voor de tieners van een ouder met MS merken wij dat ze deugd hebben van contacten met lotgenoten, blij zijn met de uitleg over MS en genieten van zorgeloos te spelen en ontspannen.Hierbij kunnen we alvast de tieners tussen 10 en 14 jaar uitnodigen voor een spetterend weekend aan zee.
Noteer alvast 20, 21 en 22 oktober 2017 in Jeugdverblijfcentrum Duin en zee te Bredene, een prachtige locatie in de duinen en op loopafstand van de zee.
 
Programma
Op vrijdagavond worden alle jongeren verwelkomd en wordt uitgebreid kennis gemaakt, gevolgd door de kamerverdeling. Zaterdag en zondag worden informatiemomenten over MS en 'wat betekent MS voor het gezin' afgewisseld met leuke activiteiten op het strand.  
Het weekend wordt begeleid door enthousiaste jonge vrijwillig(st)ers en medewerksters van de MS-Liga.

Prijs
€ 35 p.p. (voor een 2de kind € 30). Indien de deelnameprijs niet haalbaar blijkt, raden we toch aan contact op te nemen met de sociale dienst. We blijven er immers naar streven om zo veel mogelijk kinderen de kans te geven en erover te waken dat de deelnameprijs geen belemmering is om deel te nemen.

U betaalt het totale bedrag voor 15 oktober 2017 op het rekeningnummer BE90 4527 5116 0132 van MS-Liga Vlaanderen vzw met vermelding 'tnweekend + naam deelnemer'. 

Schrijf in

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook