Walk with me

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Universiteit Hasselt ontwikkelde een mobiele applicatie die personen met MS ondersteunt bij het wandelen. Jij kan de onderzoekers helpen door ofwel de app te beoordelen of door 10 weken thuis het gepersonaliseerde trainingsprogramma te volgen.

Wat mag je verwachten?

Universiteit Hasselt maakt een handig overzicht van de belangrijkste vragen:

  • Wat houdt het onderzoek in? Doel van de studie
  • Wat wordt er van u verwacht? Studieverloop
  • Wat is de waarde voor u?
Je leest er alles over in de handige folder. Klik hier om de folder te downloaden. Ken je nog personen die in aanmerking komen en mogelijk willen deelnemen? Voel je vrij om de folder met hen te delen.

 

Het onderzoek steunen/aan de slag!

Studie 1 (een uurtje app testen en beoordelen)
Kan jij je een uurtje vrijmaken en heb je interesse om de app te bekijken en te beoordelen? Neem contact op met Eva Geurts (eva.geurts@uhasselt.be) om na te gaan bij welk revalidatie- of onderzoekscentrum je terecht kan om 'Walk with Me' te beoordelen.

Studie 2 (10 weken durende studie met gepersonaliseerd programma)

In studie twee gebruik je 10 weken de applicatie thuis. Je werkt met een gepersonaliseerd trainingsprogramma en wordt gecoacht naar het doel dat je met de onderzoekers hebt besproken. Voor de start van je 10-wekenplan, doe je samen met de onderzoekers enkele tests en wordt de applicatie geïnstalleerd. Na het programma worden de testjes opnieuw uitgevoerd en kan je uitgebreid feedback geven. Zin om mee te doen of heb je nog vragen? Neem contact op met Fanny Van Geel (fanny.vangeel@uhasselt.be).

Goed om weten: Wil je graag deelnemen, maar kan je je moeilijk verplaatsen. Geef een seintje aan de onderzoekers. Dan wordt naar een oplossing gezocht.

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook