Zeildagen Nieuwpoort

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Op zondag 28 mei, 11 juni, 25 juni en 17 september (van 10.00 u. tot 17.00 u.) kunnen telkens 5 personen met MS die lid zijn van MS-Liga Vlaanderen genieten van een unieke zeildag op de Noordzee. Schrijf snel in!

Tijdens deze zeildagen kunnen leden van de MS-Liga Vlaanderen vzw, leren zeilen op de Noordzee en tegelijkertijd kennismaken met lotgenoten. Zij worden vergezeld door een ervaren kapitein van 'Zachte Kracht vzw'.

'Zachte Kracht vzw' is een vereniging van onbezoldigde vrijwilligers die hun passie voor de zeilsport combineren met een sociale missie. Vanuit Nieuwpoort bieden ze, voornamelijk op vraag van voorzieningen actief in de Bijzondere Jeugdzorg, zeiltochten aan. Het enthousiasme van 'Sailor for MS' Ruben Donné zorgde ervoor dat 'Zachte Kracht' in 2016 een speciaal project voor jonge personen met MS organiseerde. Deze samenwerking verliep heel vlot en aangenaam, de reacties van de jonge mensen met MS waren meer dan positief! Reden te meer om dit project verder te zetten!

Kostprijs
Personen met MS die lid zijn van de MS-Liga Vlaanderen vzw betalen slechts 15 € voor een dag zeilplezier. De zeilschool zorgt voor aangepaste kledij. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor lunch en drank.

Datums zeildagen
zondag 28 mei, 11 juni, 25 juni en 17 september 2017, telkens van 10.00 u. tot 17.00 u. , telkens voor max. 5 personen.

Grijp je kans!
Grijp je kans om zo'n unieke dag te beleven: schrijf snel in, het aantal plaatsen is immers beperkt.
Inschrijven kan via Katrien Tytgat, project.coordinator@ms-vlaanderen.be. Gelieve steeds je volledige naam, alsook de datum naar keuze te vermelden.
Mocht je nog vragen hebben, bel gerust 0477 42 54 29.

Naar het nieuwsoverzicht

Steun ons

U kan de MS-Liga Vlaanderen o.a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Hoe steunen

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Facebook