VTB-VAB

Jaarlijks sluit de MS-Liga Vlaanderen een overeenkomst af om haar leden de mogelijkheid te bieden zich tegen een voordelig tarief aan te sluiten bij de VTB-VAB Wegenwacht.
Ook voor 2013 kunnen wij onze leden opnieuw een korting van 20% aanbieden op de tarieven voor privé-aansluitingen. Bovendien wordt de pechverhelping uitgebreid naar de Benelux, i.p.v. Belux. 

Formule 1:

Benelux – pechverhelping zonder vervangwagen

 • Plaatselijke pechverhelping:, 24 uur op 24, ook aan huis.
 • Geldig in België, Nederland en het G.H. Luxemburg.
 • Dienstverlening bij immobiliteit (pech, ongeval, verkeerd getankt, autosleutel verloren) voor voertuigen tot max. 3,5 ton.
 • Indien ter plaatse niet herstelbaar:, slepen van het voertuig naar de garage aangeduid door de bestuurder.
 • Niet-gewonde inzittenden naar hun woonplaats vervoeren, hetzij met het sleepvoertuig of het openbaar vervoer.

Opgelet: Voor rolstoelen is de dienstverlening beperkt tot plaatselijke pechverhelping, zonder financiële tussenkomst in transportkosten, noch van de rolstoel, noch van de persoon. De VTB-VAB Wegenwacht kan wel voor rekening van de aangeslotene het transport organiseren.

Tarief: 90,79 euro, incl. btw (i.p.v. 113,50 euro)

Formule 2:

Benelux – pechverhelping met vervangwagen
Idem formule 1, met aanvullend:

 • Indien de VAB-wegenwachter de wagen niet terug mobiel kan maken, dan stelt VAB een vervangwagen ter beschikking voor de duur van de herstelling, met een maximum van 5 opeenvolgende dagen. De vervangwagen wordt geleverd en opgehaald op de plaats die met de aangeslotene wordt afgesproken.
 • De VAB-vervangwagens zijn van het type: VW Polo, Citroën C3, Peugeot 207… met een standaarduitvoering. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan een wagen met automatische versnellingsbak voorzien worden. 
 • Alle wagens zijn omnium verzekerd met een vrijstelling van 247,89 euro.

Tarief: 132,39 euro, incl btw (i.p.v. 165,50 euro)

Uw voordelen in 2013

 • 20 % korting op de tarieven voor privé aansluitingen
 • dekking in de Benelux (i.p.v. de Belux)
 • gratis tankkaart met korting op de pompprijs
 • het VAB-magazine wordt u gratis toegestuurd
 • u geniet van kortingen bij VAB en zijn partners
 • u kan gratis gebruik maken van de VAB-app om pech te melden via uw smartphone

Hoe uw lidmaatschap bij VTB-VAB in orde brengen of verlengen?

Om uw lidmaatschap in orde te brengen of te verlengen neemt u vanaf december 2012 rechtstreeks contact op met de VTB-VAB via www.vab.be/korting/MSLIGA, tel. 03 253 61 92, of per e-mail productie@vab.be.
! Zowel nieuwe gebruikers als leden die eerder reeds aangesloten waren via de MS-Liga melden zich aan als ‘Geen lid’. Wat u moet doen op de vervolgschermen wordt duidelijk aangegeven.

Wij adviseren iedereen om niet te wachten tot de uiterste datum om de verlenging van uw lidmaatschap in orde te brengen. U kan op eender welk tijdstip een verlenging ingeven en de startdatum in de toekomst vastleggen. Op die manier bent u zeker dat uw vernieuwd lidmaatschap netjes aansluit op de afgelopen periode. VAB rekent immers een sperperiode van 4 dagen na de betaling.

Meer informatie?

Voor meer inlichtingen of indien u niet beschikt over toegang tot het internet kan u steeds terecht bij Yvonne Bogaerts op het secretariaat van de MS-Liga Vlaanderen via tel. 011 80 89 80 of sec.yb@ms-vlaanderen.be.

 

Steun online

U kan de Multiple Sclerose Liga Vlaanderen o. a. steunen door een onlineschenking.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u van ons een fiscaal attest.

Steun ons

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.