De Warmste Week 2019

De Warmste Week

Naar goede traditie is de zomervakantie niet langer de warmste periode van het jaar. Nee, daarvoor kijken we reikhalzend uit naar de De Warmste Week. Deze intussen iconische week staat garant voor een aangename sfeer van oprechte solidariteit, knuffelige warmte, en gezellige samenhorigheid. En jij kan daar deel van uitmaken. Mogen we ook op jouw steun rekenen?

Zet jij ons in vuur en vlam? Doe mee!

organiseer een actie

Organiseer een actie

Zo begin je eraan:

 • Bedenk een toffe actie om zelf of met je vrienden uit te werken.
 • Surf naar de website van De Warmste Week en registreer je actie. Je vindt ons als goed doel onder de naam MS-Liga Vlaanderen.
 • Breng ons op de hoogte van je actie zodat wij mee promotie kunnen maken. Vermeld zeker de naam van de actie, maar heb je een Facebookpagina, of een inschijvingsmodule? Laat het zeker ook weten in je mailtje naar liesbeth.poorters@ms-vlaanderen.be.
 • Bezorg tijdens en na je actie foto's of beelden van je team, je actie, je mooie product, je gulle schenker aan greet.jansen@ms-vlaanderen.be. We zetten jullie graag bij op onze 'Wall of Flame' onderaan.
  Tip: VRT is ook op zoek naar videomateriaal. Klik hier voor meer info.
warmathon

Loop of wandel mee met de Warmathon

Loop of wandel individueel of als groep (!) mee met de Warmathon in:

Zoek je een wandelpartner of wil je lotgenoten ontmoeten? Laat ons zeker weten waar jij meeloopt of -wandelt via secretariaat@ms-vlaanderen.be.

vrijwilliger

Steek een handje toe als vrijwilliger

MS-Liga Vlaanderen is steeds op zoek naar vrijwilligers om een handje toe te steken tijdens een van de vele initiatieven, maar ook om mensen met MS te ondersteunen.

We werken nog aan een concreet vrijwilligersproject in het kader van De Warmste Week, maar ondertussen kan je je steeds als vrijwilliger aanmelden bij Katrien en Yvonne via vrijwilligerswerking@ms-vlaanderen.be.

welkom

Bezoek of steun een activiteit

Wil je graag delen in de vreugde? Bezoek of steun een van de geplande acties. Hoe?

 • Je vindt alle acties op de website van De Warmste Week en je kan sorteren op MS-Liga Vlaanderen.
 • De activiteiten met een specifieke datum, die open staan voor publiek, verschijnen ook op onze website. Je kan filteren op het thema #DWW.
 • Of volg onze Facebookpagina, waar we al onze vlammetjes in de kijker zetten.
gift

Doe een gift

Wil je MS-Liga Vlaanderen vzw liever rechtstreeks een gift overmaken?

 • Dan kan op dit rekeningnummer:
  BE97 0000 0001 4649.
 • Vanaf €40 op jaarbasis heb je recht op een fiscaal attest.