De zin en onzin van voedingssupplementen

De zin en onzin van voedingssupplementen

Wanneer?
14 September 2020 om 13:30u  tot 16:30u 
Waar?
Joseph Possozplein 40, 1500 Halle

Op het programma

lepels

Wist je dat een nachtelijke kuitkramp op magnesiumtekort wijst? Een supplement nemen kan dan zinvol zijn. Maar niet elk supplement werkt even doeltreffend omdat de dosis en de opneembaarheid verschilt.

In deze sessie gaan we dieper in op voedingssupplementen die veel voorkomende klachten kunnen verhelpen of verlichten. We staan ook stil bij het ontstaan van on-evenwichten en tekorten in de voeding, zodat we ook via deze weg correcties kunnen aanbrengen.

Lesgeefster: Katrien Callens

Praktische informatie

Waar en wanneer

  • Maandag 14 september van 13 uur 30 tot 16 uur 30
  • CC ’t Vondel, Joseph Possozplein 40, 1500 Halle

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan de activiteit? Je kan je gratis inschrijven tot en met 30 augustus 2020 via het online inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Lukt het digitaal inschrijven niet zo goed? Neem contact op met sociale dienst. De contactgegevens vind je in de uitnodiging die je hieronder kan downloaden.

Samenwerking

SAMANA en MS-Liga Vlaanderen vzw Vlaams-Brabant en Brussel slaan de handen in elkaar. Samana staat voor ‘Samen Sterk’. Onder dit moto biedt Samana cursussen en infomomenten aan voor mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking.

We heten jullie van harte welkom op het gezamenlijke infomoment.

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier