GEANNULEERD: Escape Run

GEANNULEERD: Escape Run

Wanneer?
26 April 2020 om 11:30u 
Waar?
Emiel Van Dorenlaan 144, 3600 Genk

Praktische informatie

escape run logo

Wat is de Escape Run

Vijf laatstejaarsstudenten lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie (UCLL Diepenbeek) pakken uit met een geheel nieuw concept binnen de bewegingsrecreatie: een Escape Run. Escape Run is een combinatie van escape rooms en obstacle runs waarbij het de bedoeling is om een obstakel parcours af te leggen waarin verschillende escape rooms verwerkt zitten. Een escaperoom is een ruimte waarbij je samen met je groep of partner in een ruimte word geplaatst. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden.

Uit een escaperoom komen is veelal nog een hele uitdaging. Een escaperoom vraagt je om puzzels op te lossen en aanwijzingen op te volgen of verbanden te zien. Des te beter je daarin slaagt, des te meer progressie je boekt en des te dichter je bij de uiteindelijke ontsnapping komt. Je beleeft emoties als stress, blijdschap, verslagenheid en euforie, binnen een erg kort tijdsbestek. Eenmaal binnen is het knop om en een hele andere wereld beleven. De bedoeling is om zo goed mogelijk samen te werken met je hele team!

De winst van de Escape Run gaat integraal naar MS-Liga Vlaanderen vzw met als doel het wetenschappelijk onderzoek te steunen.

Waar en wanneer

  • 26 april 2020, vanaf 11u30
  • Sport in Genk (Emiel Van Dorenlaan 144, 3600 Genk)

Deelnemen en inschrijven

De kostprijs voor één deelnameticket per groep van 2 tot 6 deelnemers is € 36. In de prijs zijn de volgende zaken inbegrepen

  • deelname aan het evenement
  • een goodiebag aan de finish
  • en een unieke beleving!

Inschrijven doe je rechtstreeks op de website van het event. De plaats voor jouw groep wordt dan tijdelijk gereserveerd. Na overschrijving op het rekeningnummer: ​BE75 7360 6505 6651 wordt jouw inschrijving voltooid.

Meer informatie en contact

Bekijk de website van de Escape Run en volg het event op Facebook.

Het parcours zelf is beperkt in lengte (2,2 km), en het is mogelijk om obstakels die niet zo goed lukken over te slaan. De bedoeling is om ze veel mogelijk mensen een toffe bewegingsactiviteit aan te bieden. Heb je vragen? De contactgegevens van de organisatoren vind je op de website.