GEANNULEERD: Pinocchio en etentje met de Jongerenwerking

GEANNULEERD: Pinocchio en etentje met de Jongerenwerking

Wanneer?
18 April 2020 om 17:30u 
Waar?
Stationsstraat 131, 9100 Sint-Niklaas

Over Pinocchio

pinocchio en geppetto

“Italiaanse live-action fantasy film van Matteo Garrone.
Met: Oscarwinnaar Roberto Benigni, gekend van La vita è bella

Wanneer houtsnijder Geppetto een pop maakt, gebeurt er iets magisch. De houten pop begint te praten en kan lopen, lachen en eten. Geppetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar de ondeugende Pinocchio vindt het lastig om braaf te zijn en tuimelt van het ene avontuur in het andere. Hij belandt in de buik van een gigantische haai, ontdekt Speelgoedland en krijgt een duo bandieten achter zich aan. Ondanks alle opwinding, wilt Pinocchio maar één ding: een echte jongen worden. Slaagt hij erin om uit de problemen te blijven en zijn droom waar te maken?
"Nooit eerder kwam Pinocchio zó realistisch tot leven.”

Praktische informatie

Kostprijs

  • Jongere met MS: 13,5 euro (bevat filmticket + eten + drankje )
  • Familie en/ of vrienden (max 2): 27 euro (bevat filmticket + eten + drankje)

Deelnemen

  • Inschrijven VOOR 4 april 2020.
  • Gebruik het inschrijfformulier onderaan om je aan te melden.

Vervoer
Met de wagen:
Er is een overdekte parking voorzien naast de siniscoop, parking P1. Op de E17 van Gent of Antwerpen neem je afrit Sint-Niklaas centrum, en neem je richting Sint-Niklaas. Ga aan de eerste lichten rechtdoor, net voor de tunnel sla je rechtsaf richting station. Na ongeveer 800 m verder rechtdoor sla je rechtsaf net voor de brug, volg de pijltjes altijd rechtdoor richting station. Aan het rond punt net voor de tunnel kan je rechts de parking van Siniscoop binnen rijden.
Op vertoon van je cinematicket kan je aan een gereduceerd tarief parkeren, hiervoor dien je je parkeerticket te valideren aan de kassa.

Met het openbaar vervoer:
Zowel met de bus als de trein zijn er rechtstreekse verbindingen met alle buurgemeenten en grote steden. Vlak naast het treinstation bevindt zich het busstation.

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier