GEANNULEERD: Veranderende relaties in tijden van ziekte en pijn

GEANNULEERD: Veranderende relaties in tijden van ziekte en pijn

Wanneer?
01 April 2020 om 13:30u  tot 16:30u 
Waar?
Platte Lostraat 541, 3010 Kessel-Lo

Op het programma

UPDATE: geannuleerd omwille van de preventieve maatregelen i.k.v. coronavirus (COVID-19)

---

Wanneer je geconfronteerd wordt met gezondheidsproblemen, verandert ook je (partner)relatie. In deze informatiesessie gaan we op zoek naar wat er verandert, en hoe jij en je partner hiermee omgaan. Zowel jouw ervaringen als die van je partner krijgen een plaats.

We bekijken welke rol communicatie in dit alles speelt. Ook intimiteit komt aan bod, ieder van ons heeft immers de behoefte om aan te raken en aangeraakt te worden. Je krijgt heel wat tips om in je relatie mee aan de slag te gaan.

Lesgeefster: Brigitte D’Hondt

Waar en wanneer

  • Woensdag 1 april 2020, van 13 uur 30 tot 16 uur 30
  • CM-Hoofdzetel, Platte Lostraat 541, 3010 Kessel-Lo

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan de activiteit? Je kan je gratis inschrijven tot en met 17 maart 2020 via het online inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Lukt het digitaal inschrijven niet zo goed? Neem contact op met sociale dienst. Je vind de contactgegevens in de uitnodiging die je hieronder kan downloaden.

Samenwerking

SAMANA en MS-Liga Vlaanderen vzw Vlaams-Brabant en Brussel slaan de handen in elkaar. Samana staat voor ‘Samen Sterk’. Onder dit moto biedt Samana cursussen en infomomenten aan voor mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking.

We heten jullie van harte welkom op het gezamenlijke infomoment.

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier