GEANNULLERD: Escape Room

GEANNULLERD: Escape Room

Wanneer?
15 March 2020 om 15:15u 
Waar?
't Zand 20, 8000 Brugge

Escape Room La Casa de Papel

casa de papel

UPDATE: geannuleerd omwille van de preventieve maatregelen i.k.v. coronavirus (COVID-19)

---

Deze spannende kamer is gebaseerd op de populaire Netflix serie 'La Casa de Papel'. Werk goed samen en ontrafel de meest uitdagende puzzels.

Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de Virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven!

Waarna er gezellig bijgepraat kan worden bij een drankje

Praktische informatie

Waar en wanneer

  • 15 maart, 15u15
  • 't Zand in Brugge

Er is parking in de ondergrondse parking van ’t zand op 500 meter van de escape room.
Kom je met het openbaar vervoer, dan kan je vanaf het station van Brugge bus 4 nemen of te voet tot aan de escape room komen (900 meter).

Afspraak 15.15 u voor de ingang van de escape room.

Prijs en inschrijven (voor 1 maart)

Door wederom flinke inspanningen van verschillende acties en MS-Liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking kunnen wij de jongeren met MS deze activiteit aan de helft van de prijs aanbieden (€5). Ook mag iedere jongere met MS zich laten vergezellen door maximum twee personen. Dit mogen partner, broers, zussen, vrienden, ... zijn (€10).

Vergeet je niet in te schrijven via het inschrijvingsformulier hieronder. De inschrijving is pas volledig bij storting op het rekeningnummer van de MS-liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking BE87 7340 4421 1494 met vermelding: 'Naam, Voornaam (Jongere met MS) + Escaperoom Brugge'.

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier