UITGESTELD: 20 km door Brussel sponsorloop

UITGESTELD: 20 km door Brussel sponsorloop

Wanneer?
31 May 2020 om 10:00u 
Waar?
Kapellestraat 17, 1000 Brussel

20 km door Brussel

20km door brussel MS-Liga Vlaanderen team 2019

In 2019 namen een aantal personen met multiple sclerose (met ondersteuning van een aantal vrijwilligers) deel aan de 20 km van Brussel. Deze schuchtere poging om die afstand af te leggen was een bijzonder geslaagde sportieve prestatie, afgesloten met een gezellige culinaire afsluiter.

Voor editie 2020 nodigen we jou graag uit om met ons en een aantal personen met MS deel te nemen aan de 20 km van Brussel op 31 mei.

Fundraising ten voordele van het Solidariteitsfonds

Bovendien koppelen we er dit jaar een fundraising aan ten voordele van ons Solidariteitsfonds. Via dit fonds wil MS-Liga Vlaanderen een extra financieel, maar zeker ook psychosociaal, vangnet creëren voor personen met MS in een financieel behartenswaardige situatie. Daarom wil ik jou vragen om de uitdaging aan te gaan om deel te nemen.

Heb je weinig of geen ervaring met (de voorbereiding op) een langeafstandloop ? Geen nood: ik voorzie een gepast trainingsschema van 14 weken waarmee je gegarandeerd de afstand van 20 km kunt realiseren. Ben je echter al best ervaren om heel wat kilometers te joggen, dan heb ik een trainingsschema voor gevorderden klaarliggen.

Praktische informatie

Jouw voorbereiding

 • Schrijft je zo spoedig mogelijk (tot uiterlijk 31 maart 2020) in om samen met ons deel te nemen aan de 20 km van Brussel via deze link
 • Je jogt driemaal per week een bepaalde tijd of afstand (eventueel met extra spiertraining)
 • Je staat paraat op 31 mei 2020 aan de startlijn
 • Je laat je door werkcollega’s, familieleden, vrienden en kennissen sponsoren voor je deelname.

Wat mag je van MS-Liga Vlaanderen (ism Track42) verwachten ?

 • Een uitdaging, leuke sfeer en gezelligheid ten voordele van het Solidariteitsfonds voor personen met MS die zich in een behartenswaardige situatie bevinden
 • Een aangepast trainingsschema, tips & tricks
 • Een gratis loopshirt dat je later trots herinnert aan jouw deelname
 • Je kan deelnemen aan een Whatsapp community waar tal van weetjes over de wedstrijd (en de voorbereiding) gedeeld worden
 • Er wordt voor de wedstrijd samen gekomen op locatie van Track42 in de onmiddellijke nabijheid van het parcours; je spullen worden veilig bewaard, en na je prestatie voorzien we verfrissing, drankjes en een lekker hapje.
 • Neem je deel en zet je je schouders mee onder de fondsenwerving ten voordele van het Solidariteitsfonds, dan neemt MS-Liga Vlaanderen jouw inschrijvingskost voor haar rekening.

Hoe laat je je sponsoren ?

 • Maak jouw deelname aan de 20 km van Brussel ten voordele van MS-Liga Vlaanderen ruim bekend door gebruik te maken van gepersonaliseerde affiches die we voor jou voorzien (worden aangemaakt zodra je ingeschreven bent)om op je werk of in je buurt uit te hangen voor collega’s, familieleden, vrienden en kennissen; stuur Facebook-berichten (aangemaakt door MSLV) rond binnen jouw netwerken. Zo kan je hen motiveren om centen te doneren voor jouw deelname.
 • De affiches en Facebook-berichten/banner verwijzen naar het online-givingplatform en/of rekeningnummer van MS-Liga Vlaanderen. Daar kunnen jouw sympathisanten hun bijdrage ten voordele van het Solidariteitsfonds storten (voor stortingen vanaf € 40 ontvangt men in maart 2021 een fiscaal attest !)
 • Meer informatie i.v.m. het online-givingplatform volgt na inschrijving. Schrijf dus snel in!

Laat van je horen!

Hoe meer mensen weten dat ook jij deelneemt aan de 20 km van Brussel, hoe meer mensen je kan engageren om het Solidariteitsfonds voor personen met MS in een behartenswaardige situatie te steunen! Zo draag je bij tot de ondersteuning van de vele mensen met MS en in het bijzonder aan de zorg voor de meest kwetsbaren onder hen.

Alvast dank voor jouw sportieve en solidaire bijdrage!

In samenwerking met

track 42

In samenwerking met onze IT-leverancier Track 42.

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier