Vakantie in Ter Helme

Vakantie in Ter Helme

Wanneer?
11 May 2019 tot 17 May 2019 om 0:00u om 23:45u 
Waar?
Kinderlaan 49-51, 8670 Oostduinkerke

De vakantie in Ter Helme is iedere keer opnieuw een feest voor de deelnemers. Voor de vakantie in mei kunnen leden uit de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en Brussel inschrijven.

De organisatie van de vakantie is mogelijk dankzij de steun van de Nationale Loterij.


Praktische informatie

Locatie

  • Ter Helme  –  Kinderlaan 49-51  –  8670 Oostduinkerke  – tel.  058 23 45 02
  • Dit gerenoveerd centrum is voorzien voor rolstoelgebruikers.

Prijs

  • € 425 per persoon of € 575 voor wie een kamer voor één persoon wenst.
  • Inbegrepen in de prijs: logies, drie maaltijden per dag, lakens, handdoeken en de nodige ontspanning.

Opgelet, het aantal singles is beperkt. Indien er teveel singles worden gevraagd, werken we met een wachtlijst!

Organisatie

  • Gedurende de hele week is er een hulpploeg aanwezig met verpleegkundigen en begeleiders. Overdag staan zij voor u klaar om uw verlof zo aangenaam mogelijk te maken. Er wordt nachtopvang voorzien.
  • Tijdens de week wordt ontspanning aangeboden waar iedereen vrij kan aan deelnemen.
  • De organisatiekosten (logies en maaltijden van de hulpploeg) en de animatiekosten worden door de Nationale Loterij en de MS-Liga gedragen.
  • Bent u enthousiast om deel te nemen, maar op zoek naar een oplossing voor vervoer, contacteer ons gerust. Misschien vinden we samen een oplossing.

Begeleiding

Indien u veel hulp nodig hebt bij uw dagelijkse activiteiten is eigen begeleiding aangewezen. Indien het vakantiecomité vermoedt dat uw zorgbehoefte te groot is, neemt de maatschappelijk werker van de MS-Liga met u contact op.

Inschrijven

Gelieve onderstaande inschrijvingsstrook volledig in te vullen en op te sturen vóór 28 februari 2019. Ook het voorschot moet zo vlug mogelijk worden gestort.

De datum van betaling geldt als inschrijvingsdatum. De inschrijving is slechts geldig mits het storten van het voorschot.
De plaatsen zijn beperkt.  Wij werken met een wachtlijst indien er meer inschrijvingen zijn.

Voorschot

Gelieve € 300 per persoon te storten (€ 400 indien u een éénpersoonskamer wenst) vóór 28 februari 2019 op het rekeningnummer: BE34 7775 9518 3790 van MS-Liga Vakantiefonds, Nieuwenhovelaan 27, 8020 Oostkamp, met melding: vakantie oktober+ naam van de persoon met MS. Indien de begeleider apart betaalt, gelieve bij deze overschrijving ook de naam van de persoon met MS te vermelden.

Bevestiging

U zal in de loop van de maand maart de bevestiging krijgen van uw inschrijving. Indien u op de wachtlijst staat, laten wij u dit ook weten.

Saldo

We verwachten het saldo vóór 20 april 2019.

Annulering

Annulering kan mits medisch attest.


Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier