Workshop Smartphonefotografie

Workshop Smartphonefotografie

25 May 2019 om 13:00u  tot 17:00u 
Spoorwegstraat 80, 3500 Hasselt

Op zaterdag 25 mei 2019 nodigt de Jongerenwerking jullie van harte uit in Hostel H om 13u00 te Hasselt, om samen een workshop smartphonefotografie te volgen.

Deze workshop zal gegeven worden door Vicky Bogaert, bekend van het boek ' de Phonetograaf ' en het programma 'Team Scheire' (www.smartphonefotografie.be).

Programma

smartphonefotografie

De workshop zal beginnen met een uurtje theoretische achtergrond, compositietips en veel meer, om zo de best mogelijke foto te maken met je smartphone. Waarna we de theorie kunnen omzetten in de praktijk aan de hand van een leuke Street-Art wandeling.

We wandelen voorbij de mooiste graffiti gevels die in Hasselt te vinden zijn. De wandelroute bedraagt 3 km en is rolstoeltoegankelijk. Er zullen enkele tussenstops ingelast worden om het wandelen zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen.


Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?

Station Hasselt. Hostel H ligt aan de achterkant van het station.
Neem de voetgangerstunnel richting Spoorwegstraat.

Kom je met de wagen?

Straat-parkeren

  • De hostel ligt in een blauwe zone. Bezoekers moeten een parkeerschijf leggen tussen 9u en 18u en kunnen max 2 uur gratis parkeren.

Parkings in de buurt

  • Parking Astrid: € 2/dag, op ongeveer 5 min wandelen
  • Parking Truierberg Zuid: gratis parking, op ongeveer 10 min wandelen
  • Sporthal van Runkst: gratis parking, op ongeveer 10 min wandelen

Meer info:Parkeren in Hasselt

TIP: Gebruik je een GPS? Geef dan Spoorwegstraat 76 in, sommige kaarten herkennen nr 80 (nog) niet. Hostel H bevindt zich ernaast, op de hoek.


Kostprijs en inschrijving

Kostprijs

  • Jongere met MS: 15 euro (bevat workshop en drankje achteraf) 
  • Familie en/ of vrienden: 30 euro (bevat workshop en drankje achteraf)

Door wederom flinke inspanningen van verschillende acties en de MS-liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking kunnen wij de jongeren met MS deze activiteit aan de helft van de prijs aanbieden.
Iedere jongere met MS kan zich laten vergezellen door maximum twee personen. Dit mogen partner, broers, zussen, vrienden, ... zijn.

Inschrijven

Om alles in goede banen te leiden en op tijd te reserveren, vragen wij je vriendelijk om in te schrijven voor zaterdag 18 mei via bovenstaande inschrijfknop.

De inschrijving is pas geldig na het storten van het bedrag, van zowel de jongere met MS als max 2 personen die de jongere begeleiden, op rekeningnummer BE87 7340 4421 1494  voor zaterdag 18mei  met de vermelding 'Naam, Voornaam (jongere met MS) + fotografie Hasselt'.

Contact

Bij vragen, aarzel niet om ons de Jongerenwerking te contacteren.

‘Alone we are strong, together we are stronger!’

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier