Music For Life 2018

Music For Life 2018

Music For Life zorgt ieder jaar in december opnieuw voor knuffelige warmte. De acties die doorheen heel Vlaanderen spontaan georganiseerd worden, zijn van onschatbare waarde. Niet alleen maakt de opbrengst van die initiatieven een groot verschil. De acties zijn een hart onder de riem voor personen met MS en hun familie.

Bedankt team MFL 2018!

bedankt voor jouw inzet

De voorbije dagen, weken, maanden, ... deed je iets bijzonder. Je zette je in voor Music for Life.

Misschien ging je planmatig aan de slag. Misschien startte je gewoon met een wild idee. Misschien zag je het groots. Misschien startte je met een kleinschalige actie, maar liep die door het enthousiasme 'uit de hand'. Misschien heb je soms wel eens gevloekt, gelachen, gemord, geplaagd, gestrest, gevierd, ...

Hoe dan ook deed je iets bijzonder. Het gaat niet enkel om het mooie bedrag dat je inzamelde. Je deed meer dan dat. Je toonde aan personen met MS dat je om hen geeft, dat zij niet alleen staan. Voor de mensen dicht bij jou, maar ook veraf was jij een lichtpuntje, een vlam waaraan zij zich mochten verwarmen. In naam van iedereen: dank je wel!

Je was in goed gezelschap. In totaal waren jullie (bij de start van De Warmste Week) met maar liefst 86 geregistreerde actieteams. Samen hebben jullie MS en MS-Liga Vlaanderen op de kaart gezet.

Warme vlammetjes voor iedereen die voor of achter de schermen iets deed voor personen met MS. Deze mooie herinneringen koesteren we in onze Wall of Flame 2018. Heb je nog foto's die in onze galerij een plaatstje verdienen? Bezorg ze aan de webmaster.