24 uren van Oudenaarde selecteert MS-Liga

24 uren van Oudenaarde selecteert MS-Liga

9de editie 24 uren van Oudenaarde

Oudenaarde haalt met de 9de editie van de 24 uren van Oudenaarde weer alles uit de kast om er een waar feest van te maken. Elk team blijft in estafettevorm 24 uren in beweging. Lopen, wandelen, slaapwandelen, kruipen, een buggy duwen, ... alles kan zolang er een teamlid in beweging blijft. De opbrengst van dit mooie evenement gaat naar zes goede doelen, waaronder ook MS-Liga Vlaanderen.

Praktische informatie

24 uren van oudenaarde

Naast de 24 uren estafette (met start op zaterdag), is er de quiz op vrijdag en het ontbijt op zondag. Redenen genoeg om een bezoek te brengen aan deze warme Oost-Vlaamse stad een bezoek te brengen.

De organisatie koos naast het Kinderkankerfonds (goed doel vanaf de eerste editie) nog vijf andere doelen uit, waaronder ook MS-Liga Vlaanderen. De opbrengst is bedoeld voor de ondersteuning van de Vakantiewerking en de Jongerenwerking.

Ben je zelf sportief aangelegd (de rondjes zijn ca. 1 km lang), quiz je graag, hou je van lekker eten, of daag je graag familie en vrienden uit voor een leuke teamactiviteit? Schrijf je in en steun het goede doel.

Waar en wanneer

  • 24 uren Quiz: vrijdag 4 oktober 20u - 24u
  • 24 uren Estafette: zaterdag 5 oktober 16u45 - zondag 6 oktober 17 uur
  • Ontbijt: zondag 6 oktober 7u30 - 11 uur

Contact en deelnemen

Onderaan kan je de flyer en affiche downloaden. Of breng een bezoek aan de infopagina's van de organisatie.