Activiteiten afgelast tot en met zondag 3 mei

Activiteiten afgelast tot en met zondag 3 mei

Nieuwe communicatie van de Nationale Veiligheidsraad

Op de persconferentie van de Nationale Veiligheidsraad werd daarnet beslist om de coronamaatregelen te verlengen van de oorspronkelijke datum (3 april) tot zondag 19 april. Hierbij wordt ook de annulatie of verschuiving van activiteiten naar een latere datum bedoeld. Omdat wij werken voor en met kwetsbare personen, nemen we liever het zekere voor het onzekere en schrappen we activiteiten tot en met 3 mei.

Activiteiten

nieuws krant

Op de personconferentie van de Nationale Veiligheidsraad (de federale regering, de ministers-presidenten van de deelstaten en de gezondheidsexperts) werd daarnet beslist dat de coronomaatregelen alvast met twee weken verlengd worden. Een van de maatregelen die met andere woorden een verlenging krijgt, is het samenscholingsverbod. Dat houdt in dat activiteiten in deze periode niet georganiseerd mogen worden.

De oorspronkelijke datum van 3 april wordt nu verschoven naar 19 april. Er werd echter ook gemeld dat de maatregelen daarna mogelijk opnieuw met twee weken verlengd worden, namelijk tot en met 3 mei.

Aangezien wij voor en met kwetsbare personen werken, nemen wij het zekere voor het onzekere en verplaatsen en/of schrappen wij alvast alle activiteiten die gepland zijn tot en met zondag 3 mei.

Meer info

Voor meer informatie over de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad, verwijzen we naar de nieuwspagina van VRT waar je de volledige persconferentie kan volgen.

> Meer info op vrtNWS

Indien je vragen hebt over de maatregelen van MS-Liga Vlaanderen, kan je terecht bij Luc De Groote via het e-mailadres directeur@ms-vlaanderen.be.