Dienstverlening juli en augustus

Dienstverlening juli en augustus

Beperkte dienstverlening

In mei en juni werd onze dienstverlening omwille van de coronacrisis tijdelijk herschikt. We hoopten in juli terug samen met jullie aan de slag te kunnen volgens de normale routine. Voorlopig moeten we echter nog steeds waakzaam zijn, dus hebben we na intern beraad beslist om tijdens de maanden juli en augustus de volledige werking nog even op minimale kracht te laten draaien. Wij blijven echter telefonisch en via e-mail bereikbaar. Aarzel niet om je vraag te stellen. We blijven ons 100% voor jou inzetten.

Telefoon

telefoon

We zijn telefonisch bereikbaar van 9u-12u en van 13u-16u en dat van maandag tot en met vrijdag.

Om ons te contacteren, bel je naar het nummer 078/48 20 82 (standaard zonaal tarief)

  • Keuze 1: sociale dienst
  • Keuze 2: centrale administratie

Je wordt automatisch verbonden met de medewerker die op dat moment beschikbaar is.

E-mail

laptop

Wie liever per e-mail contact opneemt, kan op volgende adressen terecht.

 

Heb je vragen voor de directie? Je kan terecht bij

Post

postbus

Heb je documenten die per post bezorgd moeten worden? Stuur ze dan naar de maatschappelijke zetel in Pelt. Wij zorgen ervoor dat je documenten bij de juiste medewerker terechtkomen. Wie in de buurt is, kan de poststukken ook rechtstreeks in onze brievenbus komen deponeren.

MS-Liga Vlaanderen vzw
Boemerangstraat 4
3900 Pelt

TIP: Zijn je documenten bedoeld voor een specifieke persoon of dienst (bijvoorbeeld de sociale dienst), dan kan je dit al meteen vermelden op de omslag.

Nog geen 'live' bezoeken in juli en augustus

gesprek

We hadden het liever anders gezien, maar het is in juli en augustus nog niet mogelijk om de huisbezoeken, zitdagen en deelnames aan de multidisciplinaire raadplegingen(*) terug op te starten. Een aantal reeds gemaakte afspraken zullen dus uitgesteld moeten worden. Onze excuses daarvoor.

(*) Opgelet: met uitzondering van 2 datums in juli in UZ Gent.

Wij hopen echter jullie spoedig terug te kunnen ontmoeten én dat jullie in tussentijd de telefoon, laptop of pen bij de hand nemen als jullie vragen hebben.

Team MS-Liga Vlaanderen