Digitale infosessie nalatenschap

Digitale infosessie nalatenschap

Infosessie van Testament.be

Heel wat mensen hebben vragen over hun nalatenschap, maar vinden moeilijk hun weg in het erfrecht. Testament.be stelde een handige infogids “Goed Geregeld Goed Gegeven” samen met algemene informatie. Omdat beeld soms meer zegt dan tekst, organiseren zij op 12 november 2020 een digitale infosessie met juridisch expert Ann Maelfait.

Waarom deze sessie?

tafel met pen papier en koffie

Testament.be is er om u te ondersteunen, adviseren en begeleiden waar nodig. De infogids “Goed Geregeld Goed Gegeven” verschaft algemene informatie, maar misschien is niet alles u even duidelijk. Het erfrecht is nu ook niet meteen het gemakkelijkste onderwerp. Daarom nodigen zij u graag uit op een online infosessie: een boeiende uiteenzetting van juridisch expert Ann Maelfait.

Vanuit MS-Liga vinden wij het enorm belangrijk dat u, voldoende en correct geïnformeerd bent omtrent uw nalatenschap en de mogelijkheden die er zijn om dit te koppelen aan een goed doel. Vandaar dat wij u dan ook warm willen maken voor deze online infosessie.

Praktische informatie

Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om u voor deze interessante uiteenzetting uit te nodigen op een mooie locatie. Een efficiënt en vooral veilig alternatief: volg deze online infosessie vanuit uw woonkamer.

Waar en wanneer

Op donderdag (niet dinsdag) 12 november om 9u30 hoeft u alleen maar klaar te zitten aan uw pc, laptop, smartphone of tablet om de lezing te volgen.

Deelnemen aan de sessie

Deelnemen is gratis. Schrijf u wel op voorhand in zodat de organisatie u tijdig een bericht met praktische informatie kan bezorgen.

Inschrijven doet u via dit inschrijvingsformulier (ten laatste op donderdag 12 november voor 8u). Na uw inschrijving ontvangt u nog een e-mail met de link naar de rechtstreekse uitzending.