Film 'The Journey - A Story of Love'

Film 'The Journey - A Story of Love'

The Journey: a story of love

"MS heeft 1000 gezichten", en "Mensen zijn meer dan hun MS". Het zijn boodschappen die we met de regelmaat van de klok de wereld in sturen. Filmmaker Fanny Bräuning brengt het portret van een van deze 1000 gezichten tot leven, in de pakkende film 'The Journey: a story of love'. Zij brengt het verhaal van haar ouders, waarin MS uiteraard een rol speelt, maar de hoofdrol wordt weggekaapt door de onbeschrijflijke liefde tussen mensen.

A story of love

the journey

Een man en een vrouw reizen de wereld rond in hun minibusje. Hij is een fotograaf en handige harry, en zij, de liefde van zijn leven, is reeds 20 jaar verlamd vanaf de nek en is de klok rond afhankelijk van hulp en zorg. De bus stelt hen in staat om, ondanks alle beperkingen, toch te kunnen reizen.

Met veel moed, humor en charme reizen ze door het feeerieke Europese land en halen ze alles uit wat het leven hen biedt. Hoe is het eens zo jong en wild echtpaar erin geslaagd om de uitdagingen op hun weg het hoofd te bieden? Wat gebeurt er met de liefde als het leven zo radicaal verandert?

Hun dochter, filmmaker Fanny Brauning, vergezelt haar ouders op reis en gaat vol nieuwsgierigheid en verwondering op zoek naar antwoorden op de grote levensvragen en het verhaal van een grote liefde.

Praktisch

  • The Journey - A Story of Love
  • Een film van Fanny Bräuning
  • Zwitserland
  • 2018
  • 1u30
  • Duits gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld