MDR opgestart in AZ Groeninge Kortrijk

MDR opgestart in AZ Groeninge Kortrijk

Eind januari is AZ Groeninge in Kortrijk van start gegaan met een multidisciplinaire raadpleging voor multipele sclerose. Hierbij hebben personen met MS de mogelijkheid om op 1 dag gezien te worden door meerdere zorgverleners.

team AZ Groeninge
Ons team bestaat uit een neuroloog met bijzondere interesse in MS, de uroloog, de revalidatiearts, de psycholoog, de MS-verpleegkundige en de sociale medewerker van MS-Liga Vlaanderen. Elk benadert de ziekte op zijn eigen manier, en zo willen we bijdragen aan een betere zorg. Alle personen met MS kunnen gebruik maken van de multidisciplinaire raadpleging, en dat in alle stadia van de ziekte. Doorverwijzing gebeurt door de behandelend neuroloog of de MS-verpleegkundige.
Team AZ Groeninge

We wensen het team veel succes toe bij deze nieuwe onderneming en hopen dat heel wat personen met MS de vruchten kunnen plukken van deze realisatie.

Op de foto van links naar rechts: Fien Florin (psychologe), dr. Anne Oomen (fysische geneeskunde/revalidatie), Trui Vyncke (sociale dienst MS-Liga), Isabelle Vanpanteghem (MS-verpleegkundige), dr. Siska Van Bruwaene en dr. Peter Vossaert (urologie), dr. Patick Vanderdonckt en dr. Nele Glibert (neurologie).