Onderzoek: veranderend zorglandschap en dienstverlening

Onderzoek: veranderend zorglandschap en dienstverlening

Onderzoek bij onze leden

Het zorglandschap verandert en dat heeft uiteraard ook impact op onze dienstverlening. Samen met studenten maatschappelijk werk aan de Sociale School Heverlee (UC Leuven-Limburg) luisteren we naar jouw mening als lid van onze organisatie.

Praktische informatie

feedback keuze

Waarom deze enquête?

ia deze enquête wil MS-Liga Vlaanderen in samenwerking met enkele studenten maatschappelijk werk aan de Sociale School Heverlee (UC Leuven-Limburg), inzicht krijgen in de impact van een veranderend zorglandschap.

De dienstverlening binnen MS-Liga Vlaanderen heeft al enkele veranderingen ondergaan. We zouden graag een zicht krijgen op de impact ervan op de leden van MS-Liga Vlaanderen. Het is daarom de bedoeling dat enkel leden van MS-Liga Vlaanderen deze enquête invullen.

Deelnemen aan de enquête (t.e.m. zondag 10 mei 2020)

De resultaten van deze enquête kunnen gebruikt worden door MS-Liga Vlaanderen en eventueel gepubliceerd worden. Uw naam wordt daarbij niet gepubliceerd; anonimiteit en de vertrouwelijkheid van de gegevens is in elk stadium van het onderzoek gewaarborgd. De enquête zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

> Klik hier om deel te nemen aan de enquête