Openingsuren kantoor Pelt in november en december

Openingsuren kantoor Pelt in november en december

Kantoor in Pelt

"Hoe zit het met het kantoor in Pelt? Zijn jullie nog open? En wat moet ik doen met mijn post of levering?" Het antwoord op deze vragen (en meer) lees je hieronder.

Openingsuren

contact opties

Omwille van de strenge maatregelen is onze aanwezigheid op ons administratief kantoor in Pelt beperkt en werken we zo veel als mogelijk thuis.

Via de telefoon merk je daar uiteraard niets van. Maar hoe zit het nu met je briefwisseling? En wat als je iets moet afleveren dat niet in de brievenbus past? Ontfermt iemand zich daar nog over?

Ja hoor, je kan nog steeds bij ons terecht, al moeten we door omstandigheden het een en ander aanpassen om het voor iedereen werkbaar en veilig te houden.


Hoe? Zo!

Openingsuren

Van maandag tot en met vrijdag staat er elke voormiddag een collega voor je klaar. Dit nog tot en met dinsdag 22 december 2020. In de kerstperiode zijn we enkel telefonisch bereikbaar.

Post en documenten

De collega die ons kantoortje die dag bemant, bezorgt jouw documenten aan de juiste collega. Hou er rekening mee dat je documenten op die manier iets langer onderweg zijn. Heb je documenten die je rechtstreeks, digitaal kan sturen, dan kies je beter voor deze optie.

Moet je iets groot komen leveren en weet je niet of dat in de voormiddag lukt? Geef dan vooraf een belletje. Zo zorgen we ervoor dat je niet voor een gesloten deur staat.

Heb je geen afspraak in de namiddag gemaakt, maar brandt er toch een lichtje in ons huisje dan doen we met veel plezier de deur voor jou open. Bel even aan zodat we jou volgens alle richtlijnen kunnen begroeten. In ons inkomhalletje staat het nodige materiaal zoals alcoholgel klaar.

Telefoon

Telefonen kan je zoals steeds naar het nummer 078 48 20 82 (aan zonaal tarief). Om de collega's van het secretariaat te bereiken, kies je optie 2.