Zing mee met het Warmste Koor

Zing mee met het Warmste Koor

Het Warmste Koor van Radio 2

Radio 2 heeft aan Stijn Meuris gevraagd om een nieuwe en warme versie te maken van de klassieker ‘Ik hou van u’ van Noordkaap. Samen met jullie en de vele luisteraars van Radio 2 willen we tijdens De Warmste Week een warme gloed door Vlaanderen laten gaan door allemaal samen te zingen.

Oproep van Het Warmste Koor

afbeelding het warmste koor

Omwille van ons intussen bekende redenen is samen zingen op dit moment verboden, fysiek althans… want samen zingen met Het Warmste Koor mag wel!

We willen jullie graag uitnodigen om in het kader van de Warmste Week deel te nemen aan Het Warmste Koor van Vlaanderen. Het Warmste Koor wil iedereen in Vlaanderen bedanken die in dit bizarre jaar het verschil heeft gemaakt voor iemand anders.


Praktische informatie

Wat moet je doen?

  • Surf naar radio2.be en klik door op ‘Warmste Koor’
  • Zing mee met de karaokeversie van het nummer 
  • Stuur ons jouw versie door

Tijdens De warmste Week (18/12 – 24/12) maken we dagelijks een compilatie van alle inzendingen. Hier kan je al enkele mooie inzendingen bekijken.

De dagelijkse compilatie is te horen en te zien op Studio Brussel, Radio 2 én op één. Hoe sneller we de opnames krijgen des te sneller kunnen we de inzendingen in de videoclips verwerken. 

Doe je mee? 

Via deze link kom je op de pagina terecht met tekst en uitleg. Veel succes, en zingen maar!