rapport : Barbeque De Glimlach

Verslag: Barbeque De Glimlach

bbq

Op donderdag 22 augustus werd ik wakker met een blij gevoel vanbinnen. Het duurde even voor ik dat gevoel kon plaatsen, ja vandaag barbecue van “MS-De Glimlach” in de zaal van de Mijlstraat te Duffel. Het was schitterend weer, een stralende zon met een vleugje wind. Het bijzondere aan deze barbecue is, op het einde van de vakantiemaanden terug samen zijn met al de glimlachers.

Wij vonden nog een mooie plek om te parkeren met onze wagen, en hadden nog voldoende plaats om ons buiten of in de tent te zetten. Wij waren opgetogen om al onze vrienden terug te zien. Na een hartig welkom en een aperitief was het gezelligheid troef. Keurslager Bart Vingerhoets kwam met zijn gerief en het bakken kon beginnen. De reuk van het gebakken vlees nodigde uit om ons naar het buffet te begeven ons te bedienen van groentjes en vlees en dan smullen samen met een fris pintje of een glaasje wijn. Achter de toog bedienden Ann en Johan 2 jonge vriendelijke vrijwilligers ons van drank. De aanwezige kinderen konden zich uitleven achteraan in de speeltuin.

Nadat we allemaal voldaan waren kwam de ijskar en kregen we allemaal nog een ijsje als dessert. Alles was weer zoals gewoonlijk uitstekend en verzorgd. Het was genieten zoals altijd.
En met het vooruitzicht van de MS-Week was er in de voormiddag zoals de voorbije jaren een levering van chocolade en koekjes. Maria verkocht en verdeelde karton Koekjes Destrooper, Chocoladerepen en Koffertjes minichocolaatjes aan diegenen die bereid waren deze te verkopen.

Dank Keurslager Bart en lieve vrijwilligers jullie hebben ons weer een leuke, gezellige namiddag bezorgd.
B.M.A.