2de Eet- en Bowlingavond Jongerenwerking

2de Eet- en Bowlingavond Jongerenwerking

Wanneer?
27 April 2019 om 17:30u  tot 22:30u 
Waar?
Koning Leopold III-Laan 68, 8200 Brugge
bowlen

Op zaterdagavond 27 april 2019 nodigt de Jongerenwerking jullie van harte uit op hun 2e eet- en bowlingavond in het West-Vlaamse Brugge. Daar zullen we gezellig bijpraten, eten en genieten van enkele spelletjes bowling.

Door wederom flinke inspanningen van verschillende acties en de MS-Liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking kunnen wij de jongeren met MS zowel het eten, drinken als het bowlen aan de helft van de prijs aanbieden.

Ook mag iedere jongere met MS zich laten vergezellen door maximum twee personen. Dit mogen partner, broers, zussen of vrienden zijn.


Praktische informatie

Afspraak
Zaterdagavond 27 april 2019, om 17u30 stipt
Bowl Inn: Koning Leopold III-laan 68, 8200 Brugge

Vervoer

  • Kom je met het openbaar vervoer, neem bus 25 Centrum - Station - St.Michiels - St.Andries en stap af.
  • Parking, met enkele voorbehouden plaatsen voor personen met een handicap, is voorzien voor de Bowl Inn, net naast het Jan Breydelstadium.

Kostprijs

  • Jongere met MS: 19,50 euro (2 spelletjes bowlen, eten en drank)
  • Familie en/ of vrienden: 39 euro (2 spelletjes bowlen, eten en drank)

Verdere informatie over de eetformules kan je terugvinden op de website van Bowl Inn.

Inschrijven

Om alles in goede banen te leiden en op tijd te reserveren, vragen wij je vriendelijk om in te schrijven voor zaterdag 13 april via onderstaand inschrijfformulier.

Uw inschrijving is pas volledig bij storting op het rekeningnummer van de MS-Liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking BE87 7340 4421 1494 met vermelding: 'Naam, Voornaam (Jongere met MS) + Bowling Brugge'. Dit allemaal voor zaterdag 13 april.

Contact

Bij eventuele nood aan een rolstoelvriendelijke plaats of andere vragen, gelieve contact op te nemen via jongerenwerking@ms-vlaanderen.be

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier