Benefiet en boekvoorstelling Mijn MS-mama

Benefiet en boekvoorstelling Mijn MS-mama

Wanneer?
10 March 2019 om 14:00u  tot 18:00u 
Waar?
Bosstraat 19, 2260 Westerlo
mijn ms-mama

Op zaterdag 10 maart ben je van harte welkom in Westerlo. Marlies (persoon met MS) en haar zus Lore (graficus) vormen samen Team Felix en maken (gepersonaliseerde) kinderboeken.

Samen werkten ze aan een boek speciaal op maat van kinderen en (wens)mama's met MS. Op 10 maart is het langverwachte moment aangebroken. En dat viert Team Felix graag samen met jou!

Marlies en Lore besloten om aan de voorstelling van het boek een voorleesmoment en een benefiet te koppelen. En aangezien deze twee creatieve geesten nooit stilzitten, komt er intussen nog heel wat meer bij kijken.


Waarom je dit niet mag missen

lore en marlies

Ben je ...

  • een persoon met MS die op zoek is naar nieuw materiaal om multiple sclerose op een leuke manier uit te leggen aan je kind(eren)?
  • iemand met een MS-lotgenoot in je familie/vriendenkring?
  • iemand die op zondagnamiddag doorgaans dorst en/of honger heeft?
  • op zoek naar een manier om de MS-Liga te steunen?

Dan kunnen wij jou daarbij helpen!

We verwelkomen je graag op 10 maart 2019 voor onze benefietnamiddag t.v.v. MS-Liga Vlaanderen. Wat we precies voor jou in petto hebben, kom je de komende weken op de Facebookpagina te weten. Het zou wel eens iets met een toog kunnen zijn, iets met een kinderhoek, misschien wordt er wel iets verkocht en als we echt uit ons dak gaan durven we misschien wel iets vertellen door een microfoon. Wat we wel al meegeven is dat de opbrengst van deze benefiet naar MS-Liga Vlaanderen zal gaan.

Na deze gedetailleerde uitleg ben je er zeker en vast van overtuigd dat je dit absoluut niet wilt missen! Zet je status op Facebook dus alvast op aanwezig en mis zo geen enkele update.


Interactief voorleesmoment

Op 10 maart richten we tijdens de benefietnamiddag een interactief voorleesmoment in. Tijdens dit voorleesmoment kan je samen met je kind(eren) het verhaal beluisteren, terwijl je in je eigen boekje kunt meekijken. Bij elk facet van MS dat in het boek belicht wordt, hoort een opdracht die in het boekje uitgevoerd kan worden: iets tekenen, kleuren, schrijven, ... Wij voorzien het nodige materiaal zodat je meteen ter plaatse aan de slag kunt gaan. Bovendien zal de auteur van MIJN MS-MAMA, die in een tweede leven dagdagelijks met kinderen werkt in het lager onderwijs, het hele voorleesmoment begeleiden.

Deelname is gratis! Wat we wel vragen is dat je het boekje aankoopt om in te werken. Hiervoor heb je de keuze tussen een hardcover exemplaar (€20) of een boekje met softcover (€12). Je kunt ook meteen all the way gaan door het MS-MAMA-pakket aan te kopen: hardcover boekje om te koesteren en in te lezen + softcover boekje om in te werken + een setje met 12 kleurpotloden + een leuk extraatje voor jou als mama. En dat alles voor slechts €30!

Wil je zeker zijn van een plaatsje? Reserveer dan nu via onderstaande link. Kies één van opties, en wij zorgen ervoor dat jouw boekje/pakket voor je klaarligt op 10 maart! De MS-Liga steunen was nog nooit zo gemakkelijk.

Ben jij er ook bij?

Deel in de vreugde. Volg het evenement op Facebook, laat weten dat je komt, en deel met je vrienden en kennissen. Zo blijf je trouwens op de hoogte van het laatste nieuws.

Ben jij er op 10 maart bij? Reserveer dan zeker jouw zitje(s) in een van de voorleesmomenten.