Comopsair goes MS

Comopsair goes MS

Wanneer?
25 September 2019 tot 29 September 2019 om 0:00u om 23:30u 
Waar?
131 Rue du Lyret, 74400 Chamonix-Mont-Blanc, Frankrijk

Programma

chamonix

Het enthousiaste team van de Luchtmacht staat te popelen om samen met mensen met MS een sportieve uitdaging aan te gaan. Dit jaar kunnen we spijtig genoeg niet de Mont Ventoux op wandelen. Maar, we hebben een mooi alternatief.  We veroveren nu … de Alpen.

Vanuit onze verblijfplaats, reeds op 1100 m hoogte, trekken we erop uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een gevarieerd programma ( team-building, excursies, inloopwandelingen, een uitdagende wandeling op hoogte die één volledige dag in beslag zal nemen, gezellige avonden etc. ) wordt voor jullie aangeboden.  Als dit jullie nog niet over de streep moest trekken, wat dachten jullie dan van zeer gezonde berglucht, adembenemende landschappen en natuur (gletsjers, bevroren meren, de Mont Blanc zelf) en natuurlijk een grensverleggende prestatie waar jullie nog jaren aan zullen terugdenken.

Praktische informatie

Data

Vertrek woensdagavond 25 september t.e.m. zondagavond 29 september. We reizen met de bussen van de luchtmacht.

Locatie

UCPA Chamonix, een gerenoveerd Victoriaans gebouw, vol pension

Inschrijven en info

Het aantal deelnemers is beperkt tot 40 personen met MS. Het is een gezamenlijke activiteit met onze Franstalige collega’s.

We voorzien een buddy per persoon met MS en een deskundig team van neurologen, verpleegkundigen en kinesisten.

Deze activiteit is gericht op personen met MS die zelfstandig afstanden van 12 km kunnen stappen. Twijfel je over de intensiteit van het programma? Eind mei volgt een informatieve bijeenkomst over alle praktische zaken. Inschrijven doe je rechtstreeks bij Katrien Tytgat (project.coordinator@ms-vlaanderen.be).

Deelnameprijs is € 125 voor personen met MS.