FilmEvent 'The Wife'

FilmEvent 'The Wife'

Wanneer?
31 October 2019 om 20:00u 
Waar?
Van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent

Filmavond in Gent

the wife

Beleef samen met familie en vrienden een fantastische filmavond op donderdag 31 oktober te Gent, gevolgd door een receptie.

Om jaarlijks dezelfde kwalitatieve dienstverlening te verzekeren, organiseert MS-Liga Vlaanderen afdeling GENT een filmvoorstelling waarvan de opbrengst de werking van de personen met MS ten goede komt.

The Wife

Veertig jaar lang heeft Joan Castleman haar eigen talenten, dromen en ambities opzij gezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man.

Maar op de avond dat hij naar Stockholm afreist om de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst te nemen, besluit Joan uit de schaduw van de literaire gigant te treden en onthult ze haar grote geheim.

‘The Wife’ voelt aan als een tikkende tijdbom, met een prachtrol van Glenn Close. Het is een fantastische film door de subtiele opbouw, herkenbare patronen in de maatschappij die treffend worden weergegeven. Een satire op het door mannen gedomineerde literaire wereldje, gebaseerd op het boek van Meg Wolitzer.

De Zweedse regisseur Björn Runge brengt een intelligente versie van de boutade dat er achter elke succesvolle man een sterke vrouw staat.

Geweldig acteerwerk van Glenn Close, subtiel, scherp, treffend!

Praktische informatie

Wanneer

31 oktober 2019 om 20 uur

Waar

  • ICC Gent
  • Van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent (Citadelpark)

Inkom

17 euro voor Film met aansluitende receptie

Kaarten zijn te bekomen bij:

  • de vrijwilligers van Afdeling Gent
  • door storting op rekening van MS-Liga Vlaanderen vzw Afdeling Gent BE30 4459 5837 4111 (De kaarten kunnen dan afgehaald worden aan de onthaalbalie vanaf 19:00 uur op de filmavond.)

Meer informatie

Telefoonnummer: 0486 127348