Gespreksgroep Dendermonde: MS en levensstijl

Gespreksgroep Dendermonde: MS en levensstijl

Wanneer?
23 November 2019 om 14:00u  tot 17:00u 
Waar?
Kroonveldlaan 50, 9200 Dendermonde

Gespreksgroep OMS

praten

Graag nodigen we jullie uit op de volgende bijeenkomst van de ontmoetingsgroep voor mensen met MS en hun partner/begeleider, regio Dendermonde.

Teun Gase is te gast en zal zijn ervaringen delen, Teun is persoon met MS en heeft zich verdiept in de ziekte en de rol van levensstijl hierbij.

Teun komt ons iets vertellen en gaat graag met u in gesprek over MS en levensstijl, met in het bijzonder het overcoming multiple sclerosis” ofwel het OMS principe. OMS stelt een wetenschappelijk onderbouwde holistische benadering voor aan personen met MS en hun levensgenoten. Zij kunnen deze benadering toepassen volgens OMS naast hun reguliere medische behandelingen ter vermindering van opstoten en achteruitgang. Het grootste deel van de gespreksgroep zal gaan over hoe voedsel een rol kan spelen bij de ziekte en hoe OMS de rol van voedsel ziet bij lichamelijke versterking en het gezond houden van het immuunsysteem.

Praktische informatie: VOLZET!

Waar en wanneer

Deze gespreksgroep gaat door op zaterdag 23 november van 14 uur tot 17 uur in het zaaltje achteraan de cafetaria in het Sint-Blasiusziekenhuis van Dendermonde.

Deelnemen

Als je aanwezig zal zijn, gelieve een mailtje te sturen vóór maandag 18 november naar an.van.nieuwenhove@ms-vlaanderen.be of te bellen naar 0470 13 05 80.
Gelieve te vermelden met hoeveel personen je komt en of je vervoer wenst.

Opgelet: de gespreksgroep is momenteel VOLZET.