Jongerenwerking Escape Room

Jongerenwerking Escape Room

Wanneer?
09 March 2019 om 14:00u  tot 20:00u 
Waar?
Vrijdagmarkt 17, 9000 Gent

Programma

programma

We starten met een uitdagend spel. In groepjes van max. 6 personen spelen we een Escape Room, waarbij we ons vrijwillig laten opsluiten in één van de thematische kamers. Door raadsels op te lossen en voorwerpen te verzamelen komt de uitgang steeds nader in zicht. Zal het ons lukken om in 60 minuten te ontsnappen?

Na dit spannende avontuur volgt een gezellig samenzijn met een lekker warme pannenkoek of appeltaart, incl. drankje in Brasserie Savarin.

Bereikbaarheid

Auto

  • Er is parking voorzien: Parking Vrijdagmarkt (P1) – ondergrondse parking, betalend.
  • Wie naar Gent komt met de auto, dient rekening te houden met het circulatieplan. O.a. GoogleMaps en Waze zijn reeds aangepast.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer, dan kan je best een trein nemen tot Gent Dampoort. Elke 8 minuten rijdt bus 3 richting Mariakerke Post. Stap 5 min. later af aan Halte Sint-Jacobs. Daarna is het 300 m stappen tot de Vrijdagmarkt (deze ligt achter de St-Jacobskerk).

Kostprijs en inschrijving

Kostprijs

Door wederom flinke inspanningen van verschillende acties en de MS-liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking, kunnen wij de jongeren met MS deze activiteit aan de helft van de prijs aanbieden. Ook mag iedere jongere met MS zich laten vergezellen door maximum twee personen. Dit mogen partner, broers, zussen, vrienden, ... zijn. 

  • Jongere met MS: 15,50 euro (bevat escape room + vieruurtje incl. drankje) 
  • Familie en/ of vrienden: 31 euro (bevat escape room + vieruurtje incl. drankje)

Inschrijven

Om alles in goede banen te leiden en op tijd te reserveren, vragen wij je vriendelijk om in te schrijven voor 26 februari 2019 via het inschrijfformulier.

De inschrijving is pas geldig na het storten van het bedrag, van zowel de jongere met MS als max 2 personen die de jongere begeleiden, op rekeningnummer BE87 7340 4421 1494  2 maart met de vermelding 'Naam, Voornaam (jongere met MS) + Escaperoom'.

Hopelijk tot dan!
‘Alone we are strong, together we are stronger!’


Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier