Kunst voor MS

Kunst voor MS

Wanneer?
06 February 2021 tot 15 February 2021 om 12:00u om 20:00u 
Waar?
3900 Pelt

Veiling

kunst voor MS beeld

Als vzw en patiëntenorganisatie staan wij dagelijks paraat voor 4000 personen met MS. Deze veiling beoogt om financiële middelen te verzamelen, om zo onze doelgroep te kunnen blijven (onder)steunen, zodat ook zij een menselijk en kwaliteitsvol leven kunnen leiden. Wij hopen dat u mee de schouders onder het project zet en zo de veiling een succes maakt.

Hoe bemachtigt u een kunstwerk?

Op zaterdag 6 februari 2021 organiseert MS-Liga Vlaanderen in samenwerking met een enthousiaste kunstacademie een online kunstveiling. Met deze veiling willen tal van amateurkunstenaars en enkele professionele kunstenaars (zoals o.a. Goedele Peeters) hun steentje bijdrage om ons goed doel te steunen. Er zitten unieke stukken in de collectie, dus aarzel niet en neem zeker eens een kijkje op de website (https://www.kunstveiling.online/nl/). Alle opbrengsten gaan trouwens integraal naar onze vzw!

Om een bod uit te brengen, dient u een account aan te maken op de site (https://www.kunstveiling.online/nl/). Hierna kunt u van 06/02 (12u00) tot en met 15/02 (20u00) een bod uitbrengen op uw favoriet schilderij en/of beeldhouwwerk. Hoe hoger het bod, hoe groter de kans natuurlijk dat het kunstwerk na afloop van de veiling (op 15/02) aan u toebehoort! Na het aflopen van de veiling, wordt u zo spoedig mogelijk gecontacteerd. Wij zorgen er persoonlijk voor dat het kunstwerk bij u terecht komt (via post of een centraal afhaalpunt).

Hoe kan u de actie delen?

telefoon delen

Kent u bovendien kunstliefhebbers en/of sympathisanten die geïnteresseerd zouden zijn in deze actie? Stuur dit berichtje gerust door. Onderaan is ook een digitale affiche toegevoegd, waar alle details over de veiling in verwerkt staan. Voel u vrij om dit te verspreiden en/of te delen op uw sociale media, of deel het online event op onze Facebookpagina. U zou er ons, MS-Liga Vlaanderen, een enorm plezier mee doen.

Laten we samen hopen op een succesvolle actie, waar liefhebbers en sympathisanten van kunst hun favoriete stukken kunnen bemachtigen.

Alvast enorm BEDANKT en hou u goed.