Provinciale dag: MS en verwerking

Provinciale dag: MS en verwerking

Wanneer?
19 October 2019 om 14:00u  tot 17:00u 
Waar?
Ringlaan 15, 9900 Eeklo

Omgaan met MS

Met genoegen nodigt het provinciaal comité en de sociale dienst van de MS-Liga Oost-Vlaanderen u en uw familie uit op de jaarlijkse informatienamiddag. Deze dag vindt plaats in het Auditorium van AZ Alma, Ringlaan 15 Eeklo.

De afdeling Meetjesland staat dit jaar in voor de praktische organisatie.

Op het programma

vriendschap

14 uur: verwelkoming

14u30: uiteenzetting door Dhr. Joost Hellin, klinisch psycholoog – psychotherapeut in Revalidatiecentrum AZ Nikolaas te Sint-Niklaas.

Wij met MS geconfronteerd wordt, staat voor een hele uitdaging. Wat komt er op u af? Hoe verwerkt u zo een diagnose en hoe geeft u het leven een nieuwe betekenis? Hoe kleurt het relaties en hoe kan een partner, vriend, omgeving met deze ziekte omgaan en de persoon met MS bijstaan? … In deze voordracht zoeken we naar antwoorden op al deze vragen.

15u30: na een korte pauze is er mogelijkheid tot vraagstelling. Nadien is er tijd voozien voor koffie en gebak en een gezellige babbel onder elkaar.

17 uur: einde

Praktische informatie

Wanneer en waar

  • zaterdag 19 oktober 2019, 14 uur tot 17 uur
  • Auditorium AZ Alma, Ringlaan 15, 9900 Eeklo

Inschrijven

Wij kijken uit naar uw komst en vragen u om vóór 10 oktober in te schrijven bij Lieve Mortier van de sociale dienst via het inschrijvingsformulier onderaan.

Lukt het niet, of heeft u nog vragen, dan kan u nog altijd mailen naar lieve.mortier@ms-vlaanderen.be of bellen naar 0470 13 05 87). Graag bij inschrijving volgende gegevens doorgeven: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aantal deelnemers (inclusief uzelf).

Bent u als persoon met MS geen lid (meer), neem contact op voor meer info.

Wil je er zeker bij zijn? Registreer je hier