Help inzamelen

Help inzamelen

MS-Liga Vlaanderen wordt slechts zeer beperkt gesubsidieerd door de overheid en is om haar werking te kunnen blijven garanderen, voor meer dan 80% afhankelijk van de steun van mensen als jij en ik, van verenigingen en van bedrijven.

Iedereen helpt mee: door regelmatig een gift of een schenking over te maken, een initiatief te sponsoren, door tijdens de MS-week chocolade en koekjes te (ver)kopen, door allerhande geldinzamelingsinitiatieven te organiseren, én door MS-Liga Vlaanderen vzw op te nemen in hun testament.

Jong en oud, groot en klein, particulieren, verenigingen en bedrijven. Iédereen kan zijn of haar steentje bijdragen!


Organiseer zelf een actie

Contacteer ons!

via het registratieformulier onderaan de pagina

We steken de koppen bij elkaar!

We nemen je plannen even telefonisch door, geven je tips, en je ontvangt van ons een attest met de naam en het nummer van jouw actie, alsook ons logo.

Aan de slag!

Met het attest kan je nu verder aan de slag met organiseren, het zoeken naar eventuele sponsors, deelnemers, sympathisanten, …

Communicatie-media!

Je houdt ons via webmaster@ms-vlaanderen.be op de hoogte (affiche, foto’s, info, …) zodat alle communicatiemiddelen ingezet kunnen worden om jouw actie kenbaar te maken. Mensen kunnen op die manier jouw actie steunen, of zelf op ideeën komen en hun steentje bijdragen.

Promotie(materiaal)

Via het beschikbare promotiemateriaal, krijgt ook jouw actie het ‘MS-Liga Vlaanderen’-gezicht:  vlaggen (te leen), infofolders (gratis), standmateriaal (te leen), t-shirts (aankoop), affiches (gratis), … Ongeveer 1 week na jouw bestelling, kan je jouw materiaal ontvangen of afhalen.

Samen sterk!


Steun een actie

Onderstaande acties lopen momenteel, werden succesvol afgerond of staan heel binnenkort op de planning. Misschien wil jij er wel eentje steunen, loopt er een initiatief bij jou in de buurt, of doe je hier weer ideetjes op?

Initiatieven die je kan steunen


Je geld goed besteed

De opbrengsten die overgemaakt worden aan de MS-Liga Vlaanderen vzw worden zeer zorgvuldig aangewend. Steeds met de persoon met MS en onze doelstellingen voorop.
Kort samengevat voor jou, worden de gelden besteed aan:

  • psychosociale zorg voor personen met MS en hun omgeving (individueel en in groep)
  • wetenschappelijk onderzoek
  • informeren en sensibiliseren

Resultaten van de laatste jaren? Kijk in de publicaties hoe MS-Liga Vlaanderen zijn geld besteedde.

Bezoek een actie

Neem je graag deel aan een van de lopende acties? Dat kan ook! Raadpleeg onze kalender om te ontdekken welke (fondsenwervings)activiteiten er allemaal in jouw regio gepland staan.