MS-Campagne

MS-Campagne 2019: onzichtbare symptomen

De MS-Campagne van dit jaar legt de focus op de onzichtbare symptomen van MS. Pijn, warmtegevoeligheid, zware vermoeidheid, problemen met het zicht, ... Jij ziet de symptomen misschien niet, maar ze zijn voor personen met MS vaak erg aanwezig. De MS-Campagne wil personen met MS meer handvaten aanreiken om het gesprek aan te gaan met familie, vrienden, de school, de werkgever, de artsen, ... , en de man of vrouw in de straat. Personen met MS moeten al zo veel lasten dragen. Dankzij jouw steun hoeven zij niet langer ook nog eens het onbegrip te (ver)dragen.

Onze producten

galler koffertje

Koffertje mini-chocolaatjes

Een mooi koffertje met 18 heerlijke gevulde mini-chocolaatjes in smaken waar je voor smelt. Een mooi cadeautje om te geven, of om jezelf lekker mee te verwennen.

10 euro

galler repen

7 repen

Zeven repen Galler chocolade, verpakt met zeven heerlijke complimentjes. Een leuk ideetje voor de brooddoos?

6 euro

jules destrooper koekjes

Jules'Traditionals koekjes

Exclusieve MS-Liga Vlaanderen verpakking met daarin de lekkerste koekjes van Destrooper. Heerlijk bij de koffie, of uit het vuistje.

6 euro

Wil jij steunen? Heel erg bedankt!

pijl

Waar vind je al dit lekkers?

Onze vrijwilligers zijn in heel Vlaanderen op de been. Vooral rond de MS-Week (29 augustus t.e.m. 8 september 2019) zie je hen opduiken bij winkelketens, op markten, bij bedrijven, ... Wil je hen zeker treffen, dan bekijk je best de lijst met alle verkoopmomenten (opgelet: de lijst is nog in opbouw en wordt pas later in het jaar gepubliceerd).

Geen zoetebek?

Hou jij niet zo van zoet, maar wil je toch graag personen met MS steunen?

Op sommige verkoopplaatsen kan je ook pocketbags aankopen. Dit zijn zakjes met heerlijke, kleine chocolaatjes. Er is een gemengde pocketbag (puur, melk, wit), maar ook eentje met enkel pure chocolade (en dus minder suiker). - 6 euro

Ook dit jaar bieden we linnen draagtasjes aan met de mooie boodschap: "Ik laat de moed niet zakken". - 4 euro tijdens de campagne (normaal te koop aan 5 euro)

Je kan ook rechtstreeks een gift overmaken op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649. Giften vanaf € 40 zijn trouwens fiscaal aftrekbaar.