MS-Campagne

MS-Campagne 2020

Lust je wel eens een koekje of chocolaatje? En smaakt al dat lekkers nog beter als je weet dat je zo het goede doel steunt? Dit najaar staan onze vrijwilligers weer klaar om jou in de watten te leggen met allerlei lekkers van Galler en Destrooper.

Onze producten

koffertje

Koffertje mini-chocolaatjes

Een mooi koffertje met 18 heerlijke gevulde mini-chocolaatjes in smaken waar je voor smelt. Een mooi cadeautje om te geven, of om jezelf lekker mee te verwennen.

10 euro

mini reepjes

7 repen

Zeven repen Galler chocolade, verpakt met zeven heerlijke complimentjes. Een leuk ideetje voor de brooddoos?

6 euro

jules destrooper koekjes

Jules'Traditionals koekjes

Exclusieve MS-Liga Vlaanderen verpakking met daarin de lekkerste koekjes van Destrooper. Heerlijk bij de koffie, of uit het vuistje.

6 euro

pocketbag puur

Pocketbag

Pocketbag met 18 pure minichocolaatjes. Leuk om te delen, of lekker zelf van te smullen.

6 euro

pocketbag mix

Pocketbag met 18 minichocolaatjes in een vrolijke mix van puur, melk en wit. Leuk om te delen, of lekker zelf van te smullen.

6 euro

Wil jij steunen? Heel erg bedankt!

pijl

Waar vind je al dit lekkers?

Onze vrijwilligers zetten zich in verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Klik hieronder op jouw provincie om te kijken waar je hen kan treffen.

Geen zoetebek?

Je kan ook rechtstreeks een gift overmaken op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649. Giften vanaf € 40 zijn trouwens fiscaal aftrekbaar.


Campagnemateriaal 2020

Helpen als individu

Via onze Facebookpagina verspreiden we regelmatig nieuwe over de MS-Campagne. Deel liefst vanuit onze pagina. Zo blijven wij goed op de hoogte van waar we allemaal aanwezig zijn. Post je zelf iets, gebruik dan #mscampagne2020. Bedankt!

Helpen als organisatie of bedrijf

Ben je een organisatie en wil je graag een handje helpen? Graag een seintje (project.coordinator@ms-vlaanderen.be). Zo kunnen we informatie bezorgen op maat.