Scan for Change – een actie van Payconiq

Scan for Change – een actie van Payconiq

Scan for Change

Net als in 2019 neemt de Nationale Multiple Sclerose Liga (samen met haar Vlaamse en Waalse partners) deel aan de Scan for Change actie van Payconiq by Bancontact. Help jij mee om van deze actie een succes te maken?  

Wat is Payconiq?

Payconiq by Bancontact is een mobiele betaalapp waarmee je met je smartphone kunt betalen, waar en wanneer je maar wilt. Snel, efficiënt en heel gemakkelijk online. 

Hoe werkt de Scan for Change actie?

Payconiq wil het gemakkelijker maken om goede doelen in België te steunen door middel van kleine bedragen (€2). Schenkers kunnen kiezen uit 6 thema's: kinderwelzijn, mentaal welzijn, gezondheid, gelijke kansen, dierenwelzijn en natuur. 

Hoe kan je MS-Liga Vlaanderen steunen?

ScanForChange

Doe online een gift voor het thema 'gezondheid'. In samenwerking met de Koning Boudewijnstichting zorgt Payconiq ervoor dat de giften per thema gelijk verdeeld worden tussen de deelnemende verenigingen.  

Doe jij mee met de Scan for Change actie?  

Vanaf 1 oktober kan je jouw gift overmaken via de Scan for Change website https://www.scanforchange.be/nl/gezondheid of rechtstreeks met de Payconiq by Bancontact-app, rubriek "Scan for Change". De actie loopt tot het einde van het jaar. 

Doe je liever rechtstreeks een gift t.v.v. MS-Liga Vlaanderen? Dat kan gemakkelijk en veilig online via deze link.